naturläkemedel för barns halsont

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-04-24
Halsont är en relativt vanlig sjukdom, ibland är förknippade med uppkomsten av en kall, men de kan också uppstå med virusinfektioner, sinus villkor och från att andas på natten genom munnen istället för näsan. Vissa ont i halsen-förhållanden kräva behandling med antibiotika, men du kan fortfarande minska några av smärta i samband med halsont som orsakas av halsfluss och andra bakteriella villkor

När ska träffa en läkare

halsont kan förvandlas till allvarligare tillstånd om de fortsätter under lång tid utan relief. Om du märker att ditt barn dreglar mycket, om ditt barn utvecklar en feber högre än 101 grader Fahrenheit eller om ditt barn utvecklar en utslag, är det definitivt dags att träffa en läkare. En läkare kommer att samla en kultur att identifiera vad som orsakar halsont så en lämplig medicinering kan förskrivas. Andra tecken på att det är dags att ta barnet till en läkare svullna lymfkörtlar i barnets nacke, märks pus i halsen området, röda band eller fläckar på baksidan av halsen och /eller uppkomsten av andningssvårigheter.

halsont och torr luft

Att investera i en förgasare rekommenderas till barn som lider av halsont som orsakas av torr luft. Luft är torrare under vinterhalvåret och natten andas genom munnen torkar ut svalget, orsakar smärta. En Vaporizer skapar en cool dimma som fuktar torr luft, vilket gör det lättare att andas. I stället för det senare, kan koka en kastrull med hett vatten på spisen och du låter ånga fyller luften för att lägga fukt i luften, men du måste alltid hålla formen ur barnets räckhåll.

halsont grund av det vanliga kalla

Om barnets hals är irriterad eftersom han har en kall, det finns flera naturläkemedel som kan lindra tillståndet. Blanda en halv tesked av salt i en varm kopp vatten och så att barnet kan gurgla med det bidrar till att minska smärta i samband med ont i halsen. Det varma vattnet lugnar baksidan av halsen medan saltet fungerar på att dra ut eventuella infektion och /eller bakterier som orsakar halsont.

Om barnet tål det väl, popsicles är bra för ont i halsen, det är ett botemedel som ofta används för att hjälpa barn som har fått sina tonsiller bort. Den kalla känslan i samband med Popsicle hjälper till att minska svullnad och inflammation i halsont och fungerar som en naturlig bedövning, för

te och honung

Vissa barn tål vanligt te och honung väl. Honung är tjockt och serverar att belägga baksidan av halsen för att erbjuda smärtlindring. Dock bör barn som inte fyllt 1 inte att erbjudas honung som helst, eftersom honung innehåller små mängder av Clostridium botulinum som kan göra barnet illa. Om ditt barn är över 1 och har ingen motvilja mot te och honung kan dryck erbjudas flera gånger dagligen för ont i halsen-lättnad.

Previous:nothing Next:hem rättsmedel för kramp i benen hos barn

Relaterade artiklar


 • inte CYMBALTA orsaka viktökning?
 • hem rättsmedel för svampinfektioner under graviditeten
 • bästa sätt att sluta röka under graviditeten
 • sätt att göra huden ljusare naturligt
 • mjuka kontakter vs hårda kontakter
 • hur att linda en axel med ACE bandage
 • semenax kontra volym
 • hur man tar hand om dig själv när du är sjuk
 • hur man använder mikonazolnitrat
 • terapi med magnetiska armband med koppar
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com