recept för avgiftning fotbad

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-04-13
Om du har följande huskurer eller traditionell kinesisk medicin, kanske du har hört att avgifta genom det bottnar i fötterna är den nya "i" sak. Den goda nyheten är att denna metod är ganska lätt att åstadkomma i bekvämligheten av ditt hem och kan vara avkopplande och lätt att göra

Detox Bath Recept

1 kopp havssalt
1 kopp Epsom salt
2 koppar bakpulver

Mix alla torra ingredienser tillsammans grundligt. Denna blandning kan förvaras i en lufttät behållare fram till användningen. När du är redo att använda din detox bad, fylla en fot bassäng eller en hink med varmt eller ljummet vatten. Vattnet ska vara varmt, men inte för varmt. Du ska kunna bekvämt placera fötterna i vattnet. När du fyller hinken eller bassäng, häll salt blandningen i, så att allt kommer att blanda väl. Ungefär en fjärdedel av en kopp detox blandningen bör användas för ett fotbad. Se till att du sitter i en avkopplande plats. Sitt med fötterna i vattnet efter den vattenblandningen i ca 30 minuter. Denna blandning kommer att bidra till att lösa ut gifter från kroppen genom fotsulorna. Använd en naturlig borste fiber foten för att ta bort skräp från dina fötter efter badet. Detta kommer att bidra till att undanröja eventuella återstående gifter från botten av dina fötter. Skölj noga med ljummet vatten efter tandborstning. Du kan gnida fotsulorna i med aloe vera gel efteråt. För maximalt resultat, använd bad varje kväll i sju dagar. Efter de första sju dagarna, gå att göra ett fotbad två gånger i veckan i 30 dagar. Därefter kan du välja att ta ett fotbad en gång i veckan för underhåll.

Magnum fotbad

Denna speciella bad består av att använda magnesium för att avgifta kroppen. De gifter som dras från botten av dina fötter blir vattnet grått, som är en intressant påverka. Magnesium hjälper till att frigöra surt avfall från vätska i kroppsvävnad. Ingredienser som används i en magnesium bad inkluderar magnesium kristaller klorid bad, magnesiumoxid pulver och olja eller eteriska oljor.

Varför en detox fotbad Arbete?

Det fungerar genom att skapa elektroder, som både skapar negativa och positiva -laddade joner i det varma vattnet. Ett fotbad är både avkopplande och kan hjälpa till att befria kroppen av oönskade toxiner. Det hjälper till att lindra gifter ur kroppen, vilket kan bidra till att minska huvudvärk, dålig cirkulation och andra medicinska problem.

Previous:nothing Next:fysiska utveckling under vuxenlivet

Relaterade artiklar


 • faktorer som påverkar graviditetstester
 • hur lång är dagen efter piller effektivt för?
 • hur att hålla sig frisk i skolmatsalen
 • hem rättsmedel för öronvax bygga upp
 • homeopatiska medel för barn
 • klimakteriet befrielse
 • kaloririka graviditet kost
 • hur man kan stoppa bikupor från klåda
 • de bästa sätten att hitta rätt akne produkt
 • tidig menstruation och preventivmedel
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com