semenax kontra volym

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-04-10
Män har alltid letat efter säkert sätt att förbättra sin sexuella hälsa och virilitet. Under de senaste åren har marknaden översvämmad med piller, pumpar och växtbaserade kosttillskott som sägs öka storleken på penis. Men, säger en ny skola att det inte är storleken på penis som är viktigt, utan snarare storleken på sitt utlösning, det är verkligen viktigt. Efter denna tankegång, Volym och Semenax är två piller som har tagit ledningen på marknaden

Semenax

Semanx piller sägs öka storleken på en mans utlösning, orgasm och njutning. Dessa piller är gjorda av en naturlig formel som innehåller en mängd olika ingredienser, bland annat, Sarsaparilla, Hawthorne, vitamin E, zinkoxid och andra. Denna formel sägs att stimulera den manliga sexlusten, och samtliga av penis, vilket kan göra att arbeta med maximal effektivitet.

Volym

Volym piller, ungefär som Semenax, görs också från en fysisk formel som kombinerar örter, vitaminer och extrakt. Formeln är olika, innehållande solidilin, ku Gua, Ling Zhi, drilizen och en rad andra Ingrediants. Även formeln kan vara en helt annan, volym piller hävdar exakt samma resultat som Semenax gör. Längre och intensivare orgasmer, förbättrad volym utlösning och större nöje.

Pris

Mellan de två olika piller, finns det bara en liten skillnad i vad de kostar. De priser som anges för Semenax på sin webbplats för en 12-månaders leverans, sex månaders leverans och fem månaders leverans är listade som $ 399. 95, $ 289,95 och 244,95 $ respektive. Priserna för samma leveranser av Volym piller är $ 348,95, $ 250 och $ 230. Så allt som allt, Volume piller är ett bättre köp.

Garanti

Både Semenax och Volym piller kommer med en pengarna-tillbaka-garanti. Om du inte är 100 procent nöjda med sina resultat, sedan tillbaka rutorna, och varje bolag lovar det kommer att återbetala dina pengar. Volym piller be dig att använda produkten under 90 dagar, och sedan be om deras återkomst inom 180 dagar från det ursprungliga inköpet. Semenax ber dig prova produkten under 60 dagar, och om inte nöjd, lämna tillbaka den inom 67 dagar, vilket innebär att endast en veckas öppning för att återvända till kräva pengarna tillbaka-garanti.

Medicinsk Säkerhetskopiera

Medan både Semenax och Volym piller har vittnesmål som "bevisa" sin produkt verk, volym piller är de enda som läkare har skrivit. Detta är en del av anledningen till Volume Pills annonsera att de är nr 1 läkare rekommenderade sperma förstärkare, medan Semenax gör inga sådana anspråk.

Previous:nothing Next:vad är en vårdgivare säkerhetsutredning?

Relaterade artiklar


 • kontaktlinser vs glasögon
 • hur man desinficera för virus
 • hur man känner igen symptom på en stroke och stoppa skadan
 • vad övningar hjälpa att bli av med magen fett?
 • ACOG riktlinjer för ett avvikande resultat från Pap
 • Graviditet & motion parametrar
 • hur man använder mikonazolnitrat
 • de mest effektiva preventivmedel
 • hur man: organisera - dig själv i 15 minuter
 • homeopatiska bronkit åtgärder för barn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com