skeden av ett växande foster

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-04-26

Du behöver:
kit glukosmätning
. varmt vatten och tvål.
2X2 gasväv eller vävnad.

Avdelningen för Baby utveckling

Utvecklingen av ett barn sker under loppet av 280 dagar. Denna tid är uppdelad i tre trimestern. Den första trimestern består av den första genom tredje månader, den andra trimestern i den fjärde genom sjätte månaden, och den tredje trimestern sker under den sjunde till nionde månad.

Första trimestern

På en månad, är ditt barn anses ett embryo. Barnet har två lager av celler, och det är från dessa celler att hennes organ och kroppsdelar kommer att utvecklas.

I den andra månaden, har bebisen vuxit till cirka 1,10 till 1,18 inches, eller från 28 till 30 millimeter. Barnet rör sig runt nu, även om du inte kan känna något ännu. Varje finger syns tydligt, och de är något simhud.

Dina tre tum lång baby väger nästan 1 oz. av tredje månaden. De fingeravtryck som är unika för just denna baby har utvecklats av nu.

andra trimestern

Den fjärde månaden startar den andra trimestern, och embryot har nu blivit ett foster. Dessutom är barnet cirka fem inches lång och väger ca 5 oz . . Härdning av skelettet, från brosk med en gummiliknande känsla, till ben, har påbörjats.

Om ditt barn har sträckt ut helt i början av femte månaden, skulle barnets längd vara mer än 10 inches . Barnets ögonbryn och ögonlock har utvecklats. Vikten är på ungefär ett halvt kilo och en halv nu när ditt barn har gått in i sjätte månaden. Barnet fett börjar jämna ut huden som innan hade varit skrynkliga.

Månad

Den sjunde månad är början på den tredje trimestern, och de mer än 15-tums lång baby väger cirka tre pounds. Barnets ögon kan öppnas och stängas och kommer att följa ett ljus som flyttas fram och tillbaka.

I åtta månader, väger barnet ca 4 u00BE pounds. Barnet blir rundare som fett lager fortsätter att fastställas, och lungorna är väl utvecklade.

Genom den nionde månaden, om barnet har en genomsnittlig vikt och längd, kommer vikten att vara cirka seven pounds, och längden kommer att vara mer än 19 inches. Det finns dock stora variationer i detta skede.

Previous:nothing Next:ansiktsbehandling stärkande övningar för kinderna

Relaterade artiklar


 • hur du: ladda personliga batteri
 • Hur är en sonogram utförs?
 • klimakteriet och hjärtklappning
 • reumatoid artrit hos barn
 • Vad finns det för olika behandlingar för alkoholism?
 • Hur kan jag göra mina bröst växer naturligt?
 • hur man gör kost förändringar och ADHD
 • beredning av tiazol
 • vad man ska använda för att förhindra bristningar
 • den bästa ringorm behandling
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com