vad man ska äta samtidigt som man gör en kolon rengöra

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-04-02
Ett kolon rengöra är en kost rik på vissa livsmedel och vätskor som hjälper rensa tjocktarmen av skadliga gifter som fastnar i den. Dessa gifter kan orsaka en rad hälsoproblem, inklusive svår förstoppning. Men medan du gör ett kolon rengöra är det viktigt att äta rätt mat för att se till att tjocktarmen ordentligt blir städat ut

Fiber

Det är viktigt att få massor av fiber samtidigt förbereda sig för och göra en kolon rengöra. Fiber är nyckeln till att flytta saker längs inne i matsmältningssystemet. Det är rekommenderat att människor blir ca 25 gram fibrer per dag för att hålla sig rensas ut. Detta är fortfarande fallet samtidigt som man gör ett kolon rengöra. I själva verket upping normala rekommenderade intaget av fiber med fem gram medan du gör ett kolon rengöra garanterar saker och ting gå längs bra och snabbt. Livsmedel som är höga i fiber är frukt, fullkorn (havregryn och kli), nötter, bönor och grönsaker. Det finns även fiberbaserade pulver som kan blandas med vatten eller läggas till juice, dessa finns på någon livsmedelsbutik eller apotek.

Vatten och juice

Eftersom fiber är den stora drivkraft att flytta saker längs inom tjocktarmen, är det viktigt att stanna hydrerade under en kolon rengöra eftersom det inte bara gifter att du kommer att bli av, men din kroppsvätskor också. Det är viktigt att du ersätta vätskan som förloras genom att dricka minst åtta åtta ounce glas vatten och /eller fruktjuicer. Dricka mycket vätska bidrar också till att mjuka upp saker som härdad i tjocktarmen, vilket gör det lättare att passera.

Klorofyll

Det är viktigt att få massor av klorofyll medan du gör ett kolon rengöra, av två skäl. Först kommer det att hjälpa till att lindra eventuella magen kramper som ofta följer med ett kolon rengöra, eftersom mängden fiber som intas är inte vanligt för kroppen. Och för det andra, klorofyll kommer naturligtvis att hjälpa till att läka skadade vävnaden i slemhinnan i din kolon. Livsmedel som har stora mängder av klorofyll är spenat, grönkål och bovete.

Previous:nothing Next:urinblåsan fel symptom

Relaterade artiklar


 • depression fakta för barn
 • hem rättsmedel för candida
 • beredning h som en ögonkräm
 • symptom på gastrointestinala problem
 • naturmedicin terapi för klimakteriet
 • den bästa icke-kemiska sätt att bli av med huvudlöss
 • hur man vet vad som är ångest och panikattacker
 • graviditet omvårdnad planer
 • de bästa sätten att inte bli gravid
 • behandling med tillväxthormon i vuxen
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com