var att gå gratis sjukförsäkring

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-04-12
Ett växande antal familjer i USA inte har råd eller tillgång till sjukvård. Som svar på den här situationen, har ett flertal organisationer utformade program så att ingen kostnad sjukvård i USA

avlägset område Medical frivilligkåren (RAM)

RAM bildades 1985 för att tillhandahålla nödvändiga visionen, tandvård och hälsovård till avlägsna områden i USA. Denna organisation är ett privatfinansierat volontär grupp av medicinsk personal som organiserar medicinska "utflykter" till platser över hela landet. Denna grupp har insett behovet av sjukvård i städerna också. Som svar på det ökande antalet familjer utan sjukförsäkring, har RAM börjat erbjuda gratis sjukvård i större städer.

Federally Sponsrade vårdcentraler

Den amerikanska regeringen medel kliniker sjukvården runt om i landet att ge medicinsk service för enskilda och familjer i behov av dessa tjänster. Dessa kliniker är utformade så du betalar bara vad du har råd. Dessa kliniker erbjuder följande tjänster:. Såväl hälsokontroller och sjukvård, mödravård, vaccinationer för barn, tandvård, receptbelagda läkemedel, mentalvården och missbrukarvården rådgivning

Kansas City gratis sjukvård Clinic

Oberoende kliniker öppnas runt nationen att ge välbehövlig lättnad i hälso-och sjukvården. Kansas City är bara ett exempel på stadsbaserade gratis kliniker. Detta hälso-och sjukvården klinik bildades 1971 för att ge vård för människor som inte har råd eller tillgång sjukförsäkring. Denna klinik, och liknande stad-baserade vårdcentraler erbjuda grundläggande hälsovård utan kostnad. För att kontrollera fria tjänster hälsoklinik i din stad, kontakta din lokala myndighet sjukvården.

Utan kostnad gemenskapen Clinics

Gratis klinikerna finns också gå med i amerikanska korståget sjukvård. Dessa kliniker är bemannade med frivilliga läkare i många specialområden. En av de största fri gemenskap kliniker i landet är den Chicago-baserade Community Health Clinic. Denna klinik ger minst 20. 000 sjukvård besök per år för staden Chicago och förorterna. Ring din avdelning stad hälsa eller lokala sjukhus för information om lokala ingen kostnad klinikerna.

Gratis länssjukvården kliniker

County vårdcentraler finns tillgängliga för att tillhandahålla gratis eller till låg kostnad alternativ hälsovård för enskilda och familjer som behöver hälsovårdsservice. Den Los Angeles är bara ett exempel på Länssjukvård program. Län program anses vara några av de mest flexibla låg eller ingen kostnad sjukvård alternativ för individer och familjer. Kontakta din lokala läns hälso-avdelning för att se vilka tjänster som är tillgängliga för dig och din familj.

Medicare och Medicaid

No-kostnad och /eller till låg kostnad sjukvård alternativ finns på den amerikanska regeringen. Individerna måste uppfylla förutbestämda låg inkomst för att kvalificera sig för dessa program.

Previous:nothing Next:olika behandlingar av alkoholism

Relaterade artiklar


 • blodtryck riktlinjer för barn
 • sig att slappna av vid slutet av en hektisk dag
 • fem baslivsmedel grupper för barn
 • Vilka är de behandlingar för akut prostatit?
 • huskurer för att stoppa vaginal klåda & bränning
 • frekvent urinering hos barn
 • hur du kontrollerar ditt blodtryck hemma
 • hur man inte slöfock
 • andningsövningar på arbetskraft
 • terapi med magnetiska armband med koppar
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com