När ska hitta en ny läkare?

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-05-27
Insikten om att du behöver hitta en ny läkare inte kommer ofta lätt. Du har lita på någon och har varit mycket sårbar framför honom. Men läkare som inte respekterar dig eller ge dig den tid du be om behöver skickas över i jakt på någon bättre

Du behöver:.
Patient

ingen historia

Varje utnämning du någonsin har haft med din läkare måste noteras och mindes under alla framtida besök. Om läkaren tittar alla dina besök som en engångsföreteelse, är han följande inte din historia och kan missa saker en mer aktiv läkare skulle fånga.

Rude Doktorn, Rude Personal

När du går in din läkare för en kontroll måste du bli behandlad som familj. Om personalen eller doktorn själv är otrevlig mot dig och inte be om ursäkt när du tala om det, gå din egen väg.

Ingen utanför Research

Nästan alla som har symtom på något kommer att slå upp det på Internet och skriva ut forskning innan du besöker sin läkare. Läkaren måste förstå detta och vara villig att titta på din utanför arbetet. När allt, du vet dina symptom bästa och har i alla fall gjort sitt jobb lättare, nu har han en konkret lista över dina symtom. En läkare som vägrar att titta på utanför forsknings-eller ser det som diverse kvacksalveri är inte värd din tid.

Ingen hjälp

Om din läkare inte accepterar någon av dina utanför forskningen, är chansen att han inte kommer att vilja acceptera något utanför yttranden från andra läkare eller specialist. Dessutom kan han inte ens vill hänvisa dig till en annan specialist även om du kanske behöver hjälpen. Detta är helt farligt och oacceptabelt.

You're Not riktigt sjuk

Andra än de arroganta eller oförskämd läkare, den värsta av alla är den som egentligen inte lyssna på dig. Han kanske tror inget är fel med dig och att du är bara en klagare. Om din läkare skär av dig mitt i en mening, skickar du hem utan några tester eller förklaringar, eller attribut alla dina symptom av ålder, stress eller hormoner, är det dags att bryta den och hitta en ny läkare.

Previous:nothing Next:tidig förlossning symtom

Relaterade artiklar


 • tips för att sätta i ögat kontakter
 • test för äggstockscancer
 • När ska barn få sin första synundersökning?
 • hur: Protect - dina värdesaker från regeringen
 • ett sätt att sluta röka
 • kost för att sänka det onda kolesterolet
 • vattenavhärdarsystemet metoder
 • graviditet omvårdnad planer
 • motåtgärder vid en hosta baby
 • Vad är några tester för klimakteriet?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com