Skillnaden mellan stödstrumpor & diabetes strumpor

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-05-18
Fötterna hanterar mycket av missbruk, helt enkelt genom dagliga promenader. Om du är diabetiker eller har någon annan sjukdom som kan orsaka foten eller benet problem, väl hand om dina fötter kan göra en stor skillnad i din allmänna hälsa. Välja rätt strumpor och skor är en stor del av god fotvård

Diabetic Sock Funktioner

diabetes strumpor är tjocka, löst sittande (men inte saggy) strumpor tillverkade av material som andas. De är gjorda inte tygla fötterna i onödan. Många är också stoppad på sulorna och helt sömlös.

Diabetoc Strumpor "Ändamål

Diabetiker lider ofta av nervskada (neuropati) i fötter och enkelt utveckla sår, kallad neuropatisk sår på huden på fötterna. Även ett litet blåsa på foten av en diabetiker kan förvandlas till en stor, farlig sår. Syftet med diabetes strumpa design, därför att minimera begränsning och skav av en diabetiker är känsliga fötter.

Support Sock Funktioner

När en person använder uttrycket "stödstrumpor," hon ofta egentligen innebär kompression strumpor. Dessa är gjorda för att komprimera material (t. ex. spandex) tillämpa komprimering till benen. Kompressionen är graderad, vilket innebär att strumpor är strängare på vissa områden än andra -. Stöd slang tätare runt fötter och vrister och blir lösare längre upp på benet

stödstrumpor "Ändamål

Dessa sockor är ibland rekommenderas för personer som lider av cirkulationsrubbningar-till exempel kan de benägna att blodproppar i benen bli tillsagda att bära stödstrumpor. Anledningen till detta är att strumpor hindra blodet från att samla i de nedre extremiteterna.
Även om dessa strumpor, med sina komprimera passform snarare än lös passform, är mycket motsatsen till diabetes strumpor, ibland en diabetiker med ett hjärtfel kan behöva bära stödstrumpor för ett tag (på ett eller båda benen).

Överväganden

diabetes strumpor och andra typer av terapeutiska strumpor kostar oftast mycket mer än vanliga strumpor. Däremot kan smärta och medicinska kostnader dessa kan förhindra att vara värt det.

Om du är osäker på om du ska vara klädd diabetes strumpor eller sockor kompression, tala med din läkare. Båda typerna av tillgängliga utan recept-men Stödstrumpor är inte lämpliga för alla.

Previous:nothing Next:vanligaste orsaken till bröst klumpar på 20 år

Relaterade artiklar


 • Painkiller detox
 • hur man kan bota den värsta blöjeksem
 • holistisk behandling för glaukom
 • keratos hem åtgärda
 • barn Fitness och näringslära
 • hur man kan förstå vad som orsakar ett lågt antal lymfocyter
 • Hur kan läkare hjälpa dig att sluta röka?
 • graviditetsillamående avhjälpa
 • hur man skapar gynnsamma sovmiljö
 • viktminskning komplettera idéer
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com