Vilka är de behandlingar för barnet kolik?

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-05-09
Kolik är ett tillstånd som orsakar ett barn att gråta hejdlöst i över tre timmar om dagen i minst tre dagar i veckan. Minst 20 procent av alla barn drabbas av kolik, som vanligtvis börjar vid cirka tre veckors ålder, blir värre på sex veckor, och så småningom stannar vid omkring tre eller fyra månader. Den exakta orsaken till kolik är okänd, men det hindrar inte att de blir en förälders värsta mardröm

Behandlingar

Eftersom ingen egentligen vet vad som orsakar kolik, hitta ett sätt att underlätta den till synes ändlösa gråt av ditt barn är inte så lätt som efter ett antal hårda och fasta regler. Dock är det allra första steget i att hitta en lösning som fungerar för ditt barn att gå till barnläkare och se till att hon inte har en tyst sjukdom som som orsakar hennes elände. När hon har gett en sanering av hälsa, det svåra börjar: en eventuellt lång väg pröva att försöka begränsa ett mönster till ditt barns gråt passar så att du kan försöka hitta ett sätt att minska eller undvika dem <. br />
Håll en kolik dagbok. Skriv ner de tider ditt barn gråter, tillsammans med sådan verksamhet som kan ha pågått, såsom utfodring eller spela. Se också uppmärksamma eventuella ljud som kanske har pågått i bakgrunden. Krafsa ner henne på menyn och se om ett mönster framträder efter att äta vissa livsmedel. Prova att ändra formler, och se till att du rapningar henne regelbundet för att undvika överflödig gas.

När hon börjar gråta en session, tar henne till en lugn del av huset för mindre stimulering. Linda henne och sjunga mjukt som du klippa henne. Prova några vitt brus, som dammsugning eller gå till en enhet runt kvarteret.

I slutändan, och tyvärr finns det inget absolut botemedel mot kolik. Allt du kan göra är att hjälpa barnet att genom hennes episoder av olycka, och det kommer ta lite tid att upptäcka vad som kommer att göra det. Men har tro och tålamod --- kolik inte varar för evigt, trots att det kan tyckas som om det gör det!

Previous:nothing Next:energi livsmedel för barn

Relaterade artiklar


 • alternativ och risker för vård i hemmet för äldre
 • olivolja att bli av med huvudlöss
 • bikupor behandlingar för barn
 • hem rättsmedel för förkylningar hos barn
 • Vilka är de behandlingar för trotsstörning sjukdom?
 • hur de ska hålla sig i form (även med barnen)
 • idéer för att använda mandelolja
 • smärtsamma bröst under klimakteriet
 • hur man behandlar Poison Ivy med vatten
 • kroniska hypertoni symtom
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com