Vilka vitaminer hjälpa spik tillväxt?

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-05-19
Villkoret för dina naglar är en bra indikation på hur friska ni är. Om dina naglar är korta, spruckna och tunn, det är ett tecken på att du inte får tillräckligt med näring. Människan behöver ett brett sortiment av vitaminer och mineraler för att hålla sig frisk och förebygga sjukdom. Dessutom finns det vissa viktiga vitaminer som hjälper specifikt med spik tillväxt och styrka. Tar dessa vitaminer dagligen kommer att bidra till att dina naglar förbli starkt och vackert

Du behöver:.
Badmössa
Öronproppar.

Biotin

Biotin är en så viktig vitamin så många anledningar. Biotin ingår också i familjen av B-vitaminer. Biotin hjälper till att metabolisera fett, kolhydrater och andra proteiner Förutom att reglera ämnesomsättningen. Dock är det viktigaste biotin känd för är skönhet. Biotin hjälper till att nybilda celler. Detta resulterar i starkare tjockare hår och naglar. Ta 1. 000 mg biotin dagligen i tillägg till en multi-vitamin-och mineraltillskott för bästa resultat. Livsmedel som innehåller höga halter av biotin är ägg, bönor och bryggerijäst.

MSM

MSM är en annan stor vitamin när det kommer till skönhet. MSM är också kallas methysulfonylmethane, och det är en naturlig form organiskt svavel. Detta näringsämne finns i vissa livsmedel och i kroppen. MSM är viktigt eftersom det bidrar till att upprätthålla strukturen av proteiner i kroppen. Det hjälper keratin till formen. För bästa resultat, ta 1500 mg eller mer av MSM per dag.

Kalcium

Det är väl känt att om man tar kalcium är ett bra sätt att bevara friska, starka ben, men kalcium är också en viktig skönhet vitamin. Kalcium stimulerar spik tillväxt och styrka. Ta 1. 000 mg kalcium per dag-vid sidan av dina andra vitaminer-för bästa resultat. Kalcium rika livsmedel är morötter, mjölk och mandel.

Folsyra

Folsyra har varit känd som en stor vitamin för att förhindra fosterskador, men det är också en stor skönhet vitamin. Folsyra hjälper kroppen att göra nya celler och främja hår och naglar tillväxt. Folsyra kan hittas i mörkgröna bladgrönsaker, ägg och bönor, bara för att nämna några. Du kan också ta folsyra som ett komplement. Den rekommenderade dagliga dosen är 600 till 800 mikrogram.

Vitamin A

Vitamin A är så viktigt för frisk hud och naglar, eftersom det bidrar till att öka antalet friska hudceller. Den säkraste formen av vitamin A är betakaroten. Betakaroten finns i morötter, mandel och fisk. Du kan också ta betakaroten som ett tillägg på 25. 000 IE eller mindre. Vitamin i näthinnan form bör inte tas i höga doser.

Previous:nothing Next:torrhosta rättsmedel för barn

Relaterade artiklar


 • livsmedel för att undvika med prostatit
 • hem rättsmedel för IPV
 • fysisk utveckling av sex-åringarna
 • graviditet-inducerad diabetes diet
 • Vilken storlek gymbollar ska jag använda?
 • kaloririka graviditet kost
 • tecken på trotssyndrom sjukdom
 • hur man använder progesteron kräm för att lindra värmevallningar
 • strategier för att stoppa snarkning
 • aktiviteter för fysisk utveckling
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com