antisocial uppförandestörning

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-05-27
Uppförandestörning och antisocial personlighetsstörning är två skilda villkor i Diagnostisk och statistisk manual över psykiska störningar. Dessa villkor är ofta förknippade med varandra på grund av liknande symptom och egenskaper av varje. Normalt är uppförandestörning identifieras i barndomen och tonåren. Uppförandestörning kan gradvis utvecklas till antisocial personlighetsstörning som diagnostiseras efter 18 års ålder och när en ihållande beteendemönster och karaktärsdrag ses över tiden.

Du behöver:
patient

aggressivt beteende

Initiera slagsmål, mobbning andra och fysisk grymhet mot människor eller djur är ofta förknippade med både uppförandestörning och antisocial personlighetsdrag. Ihållande irritabilitet och upprepade gånger att hamna i fysiska sammandrabbningar med andra är vanliga.

Brott mot reglerna

Bortsett från sociala regler och normer, bristande respekt för lagen, olagligt beteende, skadegörelse och ofta arresteringar är karaktäristiska för såväl uppförandestörning och antisocial personlighetsdrag. Som barn och ungdomar, kan dessa personer vara ute hela natten, springa iväg eller skolka från skolan på en regelbunden basis.

Bedrägliga Behavior

Lying regelbundet, medvetet lura och manipulera andra drag associeras med uppförandestörning och antisocial personlighetsstörning. Personer med dessa tillstånd kan skapa alias, ljuga eller utnyttja andra för egen vinning.

Impulsivt beteende

agera utan att tänka, hög risk, vårdslöst och farligt beteende är alla egenskaper hos uppförandestörning och antisocial personlighetsdrag. Engagemang i biljakter, missbruk, brand inställning eller andra typer av skadegörelse är beteenden som äventyrar säkerheten för sig själva och andra.

Brist på ånger

Att rationalisera olagligt beteende, skador på personer eller deras egendom och inte bry sig om smärtsamma åtgärder mot andra är typiska för antisociala personligheter och beteende störda individer. Denna brist på ånger kan variera från mild till svår.

Previous:nothing Next:När ska hitta en ny läkare?

Relaterade artiklar


 • semenax kontra volym
 • hur man har kul träning med dina barn
 • barn Fitness och näringslära
 • skyddsglasögon för barn som bär glasögon
 • rättsmedel för impotens
 • järntillskott biverkningar
 • vilka sjukdomar kan diagnostiseras med cellprov?
 • hur man hittar infertilitet alternativ som är naturliga
 • Hur man sköter om tygpåsar livsmedelsbutiker
 • nikotin hjälpmedel för att sluta röka
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com