barn Fitness och näringslära

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-05-17
Fitness och näringslära gå hand i hand "för alla barn att trivas och leva ett hälsosamt liv, och lära barnen om fitness, kost och hur man leva ett hälsosamt liv är en viktig uppgift för föräldrar. Nutrition är en viktig drivkraft för barnens beteende och studieresultat i skolan, medan kondition är en viktig del för att upprätthålla livslånga hälsa

. Daglig Verksamhet

Det är viktigt för föräldrar att uppmuntra sina barn att delta i daglig fysisk aktivitet i minst 60 minuter för att främja en sund kropp och förebygga viktökning. Det finns en mängd olika aktiviteter barnen kan göra såsom ridning cyklar, spelar fotboll eller simning. Föräldrarna kan integrera fysiska aktiviteter i knepig tid genom att håva på gården, svepande, dammsugning och ta ut soporna. Föräldrar kan också starta en "walk-pool" med andra föräldrar och istället för att plocka upp sina barn från skolan, varje vecka en annan förälder går med barnen som eskort hem.

Gör en Fitness Deal

Föräldrar är ofta utmanas att framgångsrikt uppmuntra sina barn att delta i dagliga aktiviteter som kräver fysisk ansträngning. TV, Internet, SMS och videospel kan alla verkar mer spännande och spännande än att cykla eller spela basket för många barn. För att öka barnens kondition nivåer och stödja en näringsriktig kost, kan föräldrarna ställa regler i förväg att för varje två till tre timmar av stillasittande aktiviteter som att titta på tv, måste barn göra något fysiskt i minst en timme.

Start med frukost

Föräldrar kan öva vanor att äta hälsosam för näring som förebilder för sina barn genom att förbereda näringsriktiga måltider, till att börja med frukost. Det viktigaste, prisvärda och enklaste att förbereda måltiden på dagen är frukosten. Föräldrar kan erbjuda mat som fullkornsris toast, ägg, färsk frukt, havregryn och 100 procent apelsinjuice eller lättmjölk. Frukost är en viktig del av rätt kost för barn, eftersom det ger uthållighet och styrka att uthärda dagliga aktiviteter och hjälper barnen uppmärksamhet och prestandanivåer medan i skolan.

Livslånga vanor för hälsa och näringslära

ta dina barn till butik för att köpa livsmedel, lära dem att lära sig läsa näring etiketter och visa dem hur man kan planera hälsosamma måltider. Uppmuntra barnen att hjälpa till att förbereda måltider genom att lära dem grundläggande kunskaper som hur man scramble ägg, tillaga kött eller värma en soppa. Undervisning barnen om kost och hur man köper, planera och förbereda hälsosamma måltider ingjuter liv färdigheter som kan vara en av de största gåvor föräldrar kan ge ett barn. Inte bara barnen lära sig att planera hälsosamma måltider lär de sig också grundläggande kunskaper om matlagning och kompetensen att livnära sig på ett sunt sätt för en livstid.

Re-thinking Fast Food Snacks

En viktig faktor att barns kost är mat som är rik på näringsämnen och vitaminer och låg i kalorier och fett. Föräldrar kan ge den ett friskt, näringsrik kost för sina barn genom att servera frukt och styckade grönsaker i stället för kakor, godis och chips. Skära ned på fettrik snabbmat minskar mängden tomma näringsfattig mat att barn kommer att förbruka. Gör familjens matsal ut upplevelser speciella tillfällen som inträffar högst en gång i månaden. Gör äta på en restaurang ett speciellt tillfälle där barnen får lära sig att äta långsamt och fokusera på smak, konsistens, doft och smaka, inte häller i mat.

Previous:nothing Next:hormoner som behövs för att öka bröst

Relaterade artiklar


 • hem rättsmedel för kramp i benen hos barn
 • livsmedel för att undvika med prostatit
 • läkemedelsinducerad klimakteriet
 • aktiviteter för att organisera en familj viktminskningsprogram
 • Hur tröstar ditt nyfödda barn
 • vad är det korrekta sättet att svepa ett ess bandage?
 • Vad är blodkroppar?
 • diet meny för ett barn
 • Vilka är farorna med tonåring receptbelagda droger?
 • manlig förbättring tips
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com