biverkningar av estratest

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-05-11
Estratest är ett receptbelagt läkemedel som används för behandling av klimakteriet och dess symtom. Det är en medicin som är avsett för kortvarig användning. Estratest kan minska incidensen av värmevallningar (svettning och rodnad i ansiktet och överkroppen) och hantera sveda, torrhet och klåda i underlivet. Som med alla mediciner, det finns några eventuella negativa biverkningar som ibland är associerade med Estratest

vanliga biverkningar

. Det finns några vanliga biverkningar som kan uppstå som en följd av Estratest. Dessa biverkningar är vanligtvis inte vara alarmerande, eftersom de tenderar att avta på egen hand som kroppen anpassar sig till medicinen. Men om biverkningar blir värre eller inte går bort, kan det bli nödvändigt att konsultera en läkare. Dessa biverkningar är vätskeansamling, rösten blir djupare, mörk eller fläckig ansikts patchar, hårbotten håravfall, illamående, kramper, kön förändringar köra, ovanliga förnimmelser i huden, uppsvälldhet, akne, brösten ökar i storlek, onormal tillväxt av organ hår och bisarra kroppsrörelser.

Allvarliga biverkningar

Allvarliga biverkningar är också möjliga med Estratest. I fall av allvarliga biverkningar, är det nödvändigt att söka akut läkarvård. Några potentiellt farliga biverkningar av Estratest inkluderar plötslig migrän, svimning, yrsel, svullnad av anklar, ben och fingrar, förändringar i vikt, gulfärgning av ögon eller hud, andfåddhet, magont, sluddrigt tal, ömhet, svullnad, ensidig svaghet, vaginal infektion, humör och mentala förändringar, synförändringar, menstruella förändringar flöde, bröst sekretion, mörkfärgad urin, upphostning av blod, onormal vaginal spotting eller blödningar, ansiktshår, problem med att bära kontaktlinser, förlust av minne och bröst klumpar.

varningar

Vissa typer av personer avråds från att använda Estratest. Dessa personer hör de som har ovanliga blödningar (som inte har undersökts av läkare), vårdcentral eller dräktiga honor, de med hormonberoende, bröst eller livmoder cancer eller levercancer och de som nyligen har behandlats med stroke, frågor omsättning eller hjärtattack.

Varning

Det är viktigt att meddela din läkare om din nuvarande medicinska tillstånd också, särskilt om du har migrän, högt blodtryck, endometrios, hjärtsjukdom, depression, lupus, höga nivåer av kolesterol, diabetes , gallblåsa, njursjukdom, astma eller epilepsi. Rökare bör också meddela sin läkare också.

Överdosering

Om du misstänker att hon kan ha tagit för mycket Estratest, måste hon söka akut medicinsk hjälp så fort som möjligt. Några symtom på Estratest överdosering inkluderar illamående, kräks och vaginal blödning.

Previous:nothing Next:diet plan för astma

Relaterade artiklar


 • hur man använder ett graviditetstest
 • olika sätt att leverera en bebis
 • tunga mineral rengöra
 • premenopause behandlingar
 • vad som är bra för barns förstoppning?
 • Hur vet man att ringa doktorn under graviditeten
 • hur man täcker en graviditet med sjukförsäkring
 • hur man får tillräckligt med vila under din graviditet
 • klimakteriet hjälp för män
 • akutvård för äldre
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com