bostads behandlingshem för ungdomar

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-05-19
Ibland barn behöver hjälp att hantera livets problem. Dåliga val görs-ibland på grund av miljön, andra gånger på grund av naivitet om ungdomar. Många föräldrar försöker hantera situationen på egen hand, men kanske inte har kunskap eller resurser att hantera krisen. Kloka föräldrar att börja söka efter andra sätt att hjälpa sina barn och ett stort antal av dem att inse att ett bostadsområde behandlingshem för ungdomar kan vara det bästa alternativet

Syfte

Bostäder behandlingshem för ungdomar är 24 timmar bostäder program licensieras av staten som är avsedda att tillhandahålla vård och tjänster till barn under 18 år som har fått diagnosen psykisk , känslomässiga eller beteendemässiga problem.

Typer

Det finns flera typer av anläggningar, inklusive skolbaserade och hem-baserade, som båda göra det möjligt att unga att interagera med samhället. Klinisk sjukhus-baserade program är generellt för kortsiktiga fall där det finns ett behov av en mer skyddande miljö. Skolbaserade och hem-baserade program är utformade för längre vistelser.

Licensiering

Bostad behandling centrum måste uppfylla licenskraven genom att lämna en attesterad ansökan och övriga handlingar som erfordras av staten samt ett tillfredsställande passerar en inspektion. Licensavgifter ibland bestäms av antalet bäddar på anläggningen. Terapeutiska gruppbostäder är begränsad till ett mindre antal sängar.

Tjänster

Bostäder behandlingshem för ungdomar kan erbjuda tjänster som individ-och gruppterapi, social färdighetsträning, yrkesutbildning för äldre studenter, utbildning stöd, familjestöd och 12 steg drogmissbruk program.

Personal

Bland de yrkesgrupper som arbetar med ungdomar är lärare, licensieras professionella rådgivare, licensierad missbruk rådgivare, licensierad kliniska socialarbetare, rekreation terapeuter, psykiatriker, psykologer och bostäder handledare.

kostnader för behandling

Kostnaden för behandling i denna typ av anläggningar är mer än internatskolor. Månatliga kostnaderna kan variera allt från $ 4. 000 till $ 11. 000. Vissa av kostnaderna kan täckas av föräldrarnas sjukförsäkringen.

Överväganden

Bostad behandlingshem kan vara ett bra alternativ för tonåringar som behöver långsiktigt bidra, t. ex. de som har problem med narkotika eller alkohol eller som har beteende problem i skolan. Tonåringar som har känslomässiga problem kan också dra nytta av bostäder behandlingshem. Andra som behöver långsiktiga hjälp är de som har gått tillbaka till gamla beteendemönster efter att ha gått igenom andra program och tonåringar som lider av svår depression eller självmordsbenägenhet. Tonåringar som endast har måttliga problem eller som just har börjat uppvisa negativa beteende kan inte behöver tjänster av ett bostadsområde behandlingshem.

Previous:nothing Next:hosta rättsmedel för barn

Relaterade artiklar


 • Hur snabbt kan du säga att du är gravid?
 • symtom av att vara 12 veckor gravid
 • laser hårborttagning under graviditeten
 • graviditet akne rättsmedel
 • magsmärtor hos barn
 • kost & graviditet verksamhet
 • hur man överlever den andra trimestern av graviditeten
 • hur de ska hålla sig i form (även med barnen)
 • Hur vet man att återvända till skolan med rosa öga
 • orsakerna till salivering
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com