energi livsmedel för barn

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-05-08
Barn är upptagna och ibland äter de på språng. Barn-organ behöver bra mat för att skapa all energi. Ge dem friska högt energiinnehåll mat bidrar barnen vara fokuserad, energi och redo att gå. Hög energi livsmedel kan införas under måltider eller ätas som mellanmål

Protein

Att äta mat med hög proteinhalt nivåer ger barn med hälsosam energi. Proteiner, inklusive fisk, kyckling, kött, baljväxter och nötter och tofu, är en av de sex livsmedelsgrupper. Proteiner kan läggas till måltider eller mellanmål lätt. Hårdkokta ägg är protein-fyllda snacks och också kul att äta. Skaffa barn skal ägg bidrar till att främja finmotorik.

Torkad frukt och nötter

med en blandning av torkad frukt och nötter är en fantastisk hög energi mellanmål. Torkad frukt är rik på järn, vilket ger energi. Nötter är ett protein, som också tillhandahåller lång brinnande energi. Torkad mango är ett roligt om-the-go mellanmål som är full av C-vitamin och järn.

Hel-vete bröd och spannmål

bröd och spannmål, som spannmålsprodukter, är en del av de sex grupperna av livsmedel, och äta fullkornsbröd bröd och spannmål full av friska korn under lång brinnande energi. Hel-vete bröd och spannmål betraktas som lågt glykemiskt livsmedel, som ger långvarig energi eftersom kolhydrater tar längre tid att brytas ned till enkla socker eller glukos för kroppen att använda.

Färsk frukt och juice

Frukt är en del av de sex grupperna av livsmedel och ger naturliga sockerarter för kroppen att använda för att skapa energi. Att se juicer innehåller endast naturligt socker hjälper till att hålla extra kalorier ner och ger hälsosam näring för ett barns kropp. Bananer är hög i kalium, vilket gör dem ett tillfredsställande och energifyllda mellanmål. Bananer innehåller komplexa kolhydrater bidrar till att hålla energinivån hög.

Gröna grönsaker

grönsaker som är gröna är fulla av betakaroten, vitamin C och fiber. Grönsaker är också en del av de sex livsmedelsgrupper. Gröna grönsaker bidrar till att upprätthålla energi och tillhandahålla hälsosamma näringsämnen för växande barn. Lägga spenat Fullkornspasta eller använda zucchini att göra läckra mellanmål bröd smyger friska greener i mat utan barn veta om det.

Vatten

Vatten är det bästa alternativet för törstiga barn. Bo hydrerad hjälper kroppen att fungera det är bäst, och håller barnen säkert från uttorkning under de varma sommarmånaderna. Noga med att erbjuda vatten tillsammans med måltider och mellanmål i stället för läsk är bra att skapa sunda barn. Med hjälp av en återanvändningsbar vattenflaska hjälper till att hålla jorden frisk också.

Previous:nothing Next:skälen för spotting innan mens

Relaterade artiklar


 • hosta rättsmedel under graviditeten
 • vad är en ggtp blodprov?
 • naturliga botemedel för ett barn med en torr hosta efter influensa
 • Milk Thistle nytta
 • hur du kan maximera bloddroppe för blodsockerkontroller
 • svamp som orsakar ringorm
 • yoga rutiner för barn
 • inte CYMBALTA orsaka viktökning?
 • idealisk kolesterol läsning
 • effekterna av rökning på ett foster
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com