förlängd blödning i klimakteriet

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-05-15
Om du är nära klimakteriet och blödde starkt eller faktiskt klimakteriet-har gått ett helt år utan en tid-och du återuppta blödning rekommenderar dr Frederick R. Jelovsek att du har ett diagnostiskt arbete upp. Detta bör göras för att fastställa om det finns en anatomisk skäl för din kontinuerlig blödning. Anatomiska skäl kan omfatta submukös muskelknutor eller polyper. Arbetet-up kan göras via en hysteroskopet. I Dr Jelovsek yttrande bör detta förfarande göras innan du skickar till en dilatation och skrapning (D C), som är ett kirurgiskt ingrepp och mer påträngande.

Överväganden

Om det fastställs att blödningen orsakas av dysfunktionella hormonella förändringar och inte på grund av en anatomisk orsak. blödning kan regleras via hormonbehandling. Det finns dock risker med hormonterapi, till exempel en ökad risk för bröstcancer, blodpropp och hjärtsjukdom.

Vad göra

Enligt Dr Machelle M. Seibel, kraftig och långvarig blödning är ofta en indikator på förestående klimakteriet. Han rekommenderar att ta en multi-vitamin dagligen samt tre järntabletter varje dag för att förhindra anemi. Din läkare kan vilja göra en endometriebiopsi, som är en screening för livmodercancer. Biopsin kommer också att visa om livmoderslemhinnan är normalt. Ett ultraljud kan också utföras.

För mycket blod Förlust

Varje kvinna är unik när det gäller längd och tyngden av hennes menstruationscykel. Dock kommer den typiska mensen varar från en till åtta dagar. Det genomsnittliga längd är fyra till fem dagar, enligt Womenshealthlondon. org. uk. Om din mens är som varar längre än åtta dagar, måste du diskutera detta med din läkare.

Att peri-menopausala skiljer ifrån fullt klimakteriet. Under peri-klimakteriet, vandrande menstruationen är vanliga. Perioder sannolikt kommer att få i otakt och är för stora blödningar för länge, eller omvänt, missade perioder. Efter klimakteriet bör ingen blödning uppstår. Om du är fullt klimakteriet och återuppta blödning, detta garanterar en resa till läkarmottagningen.

Av stor betydelse är den mängd blod som en kvinna förlorar under sin tid, särskilt om den frist förlängs. Blödde starkt kan orsaka en kvinna att bli anemisk (järnbrist) och få henne att känna dig svag och usel. Det kan också vara en enorm olägenhet, olägenhet och skam om du blöder igenom dina kläder, över hela din säng kläder och att behöva spendera en förmögenhet på bindor och tamponger

officiella termen. Menorragi

Enligt Mayo Clinic, menstruationen som inträffar var 21: till 35 dagar kan betraktas som normala som är de som sista fyra eller fem dagar och som totalt producerar blodförlust på 2 till 3 msk. och 30 ml och 44 ml. Om du förlorar 5,5 msk. eller 81 ml blod under mensen, men denna anses menorragi eller kraftig blödning

Detaljer för Menorragi

Menorragi symtom inklusive mättar en eller flera kuddar eller tamponger varje timme under flera timmar i sträck. bära två kuddar eller en pad och en tampong samtidigt för att kontrollera blödningar, få upp mitt i natten för att ändra din pad och varje period som varar mer än sju dagar. Menorragi även omfattar perioder som orsakar trötthet och andfåddhet, vilket kan tyda anemi, perioder som involverar passerar stora blodproppar och en period som är så tung att den stör din livsstil.

naturläkemedel

Enligt Henriettesherbal. com, med hjälp av fräken och Shepherd's väska (örter) kommer att hjälpa till att kontrollera överdriven menstruation blödning. Noterar emellertid webbplats som Damiana, bör en annan ört, som används för att öka libido, undvikas eftersom det ökar blodflödet till genitala regionen. Silverax bör inte tas eftersom det kan uppmuntra sammandragningar och göra ditt flöde tyngre. Men om du tar det innan din period är det enligt uppgift till hjälp för att eliminera PMS-symptom. Red hallonblad tinktur är känd för att förhindra tung menstruation. Rådgör med en herbalist.

Se din läkare

Om din menstruation är bestående för lång tid, och särskilt om det blir för tungt, rådgöra med din läkare. En del kvinnor tar Ibuprofen dämpa sin flödet. Fråga din läkare om denna typ av behandling. Undvika att ta acetylsalicylsyra, eftersom detta kommer att göra att man blöder mer eftersom det tunnar ut blodet.

Previous:nothing Next:om graviditet och sjukvård

Relaterade artiklar


 • Hur man känner igen graviditetsdiabetes
 • fördelarna med en Tempurpedic madrass
 • motåtgärder vid en hosta baby
 • graviditet måltidsplan
 • sätt att göra brösten större
 • steg lungorna går igenom efter att sluta röka
 • terconazole biverkningar
 • sätt att sluta röka cigaretter
 • hur man gör tvätten för att minimera allergier på grund av damm, kvalster och mögel
 • hur man kan bli av med loppor med kiselgur
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com