hem drog avgiftning

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-05-20
Avgiftning är den process genom vilken kroppen renar sig av narkotika och andra ämnen. Avgiftning från vissa läkemedel såsom bensodiazepiner och alkohol kan vara skadligt om felaktigt gjort. Försök aldrig att sluta dessa ämnen utan medicinsk övervakning

Du behöver:.
Badmössa
. Öronproppar.

Rengöring och avgiftning

Kroppen renar sig själv via urin, svett, avföring, tårar och andra restprodukter. Två utmärkta detox metoder är kraftig motion och tid i en bastu. Både öka svett, en av kroppens viktigaste linjerna för avgiftning.

roll i tjocktarmen i avgiftning bör inte förbises. Fastan kan rengöring lavemang, tarmsköljningar och ökat fiberintag alla hjälpa till att eliminera bebyggda toxiner i tjocktarmen. Diuretika --- substanser som ökar urinproduktionen --- är också till hjälp och omfattar bland annat maskros rot, B-komplex vitaminer och örten uva ursi.

Liquid zeolit (klinoptilolit) är en produkt som hjälper till att avlägsna tungmetaller från kroppen, normalisera immunförsvaret och döda virus. Det fungerar genom fångstmetoder positivt laddade joner i honeycomb-liknande struktur, vilket nyttiga mineraler och elektrolyter intakt. Örten Mariatistel har egenskaper lever rensning, medan adaptogener som ginseng, maca och Rhodiola rosea sägs att fylla på binjurarna och normalisera energi.

Verkställande av abstinens

Oavsett din droger, symtom på indragning på att sluta är att vänta. De kan påverka både kropp och själ och kan omfatta allt från mild trötthet illamående, kräkningar och kvalfull smärta.

För stimulerande detox, energigivande kosttillskott som yerba mate och guarana är ett utmärkt sätt att öka uthållighet och bekämpa trötthet. Koreanska ginseng har stimulerande egenskaper, medan Siberian ginseng sägs hjälpa fylla på binjurarna. Johannesört kan vara bra för den nedstämdhet som ofta åtföljer stimulerande tillbakadragande. Enligt NewHope. com är johannesört lika effektivt som SSRI-antidepressiva vid behandling av mild till måttlig depression. Andra populära stimulerande tillskott inkluderar 5-HTP, SAM-e och DHEA, alla med sina egna fördelar och nackdelar.

När sluta opiater, leta efter produkter som behandlar gastrointestinala symtom, smärta och sömnlöshet --- tre kännetecken för tillbakadragande. Loperamid (Imodium) kan bidra till att lätta gastrointestinala symtom. Dess molekylära struktur är liknande den i Demerol, och det fungerar genom att fördröja matsmältningssystemet på samma sätt som opiater att stoppa diarré och illamående. Örterna ingefära och pepparmint är två förvånansvärt effektiva rättsmedel för illamående som kan bryggas i te eller tas i tillägg form.

För den fysiska smärtan av återkallandet over-the-counter värktabletter som ibuprofen, acetylsalicylsyra och paracetamol är ett utmärkt val. Ice förpackningar, värmedynor och vibrerande kropp massörer tillhandahålla extern hjälp vid led-och muskelvärk, som kan utvärtes salvor innehåller metylsalicylat eller capsaicin.

Valerianarot är en populär växtbaserade lugnande medel som kan hittas i många kedja butiker och hälsobutiker komplettera, medan sömn mediciner som innehåller Doxylamin succinat (Sominex, Unisom) är också effektivt vid behandling av sömnlöshet. En annan billig över disk alternativet är Benadryl (difenhydramin), en antihistamin med lugnande effekt.

Säkerhetsföreskrifter

Vissa kosttillskott och läkemedel kan få oavsedda interaktioner eller biverkningar. Konsultera en läkare innan ett hem detox. Kontakta läkare om symtomen på depression eller ångest förvärras eller om du har tankar av självtillfogade skador.

Previous:nothing Next:örter och vitaminer för män

Relaterade artiklar


 • hur man ska behandla svampinfektioner under graviditeten
 • svamp som orsakar ringorm
 • orsakerna till plötslig bröst tillväxt
 • säkerhet av antidepressiva läkemedel under graviditet
 • hur man förebygger säng sår
 • tecken på trotssyndrom sjukdom
 • ryggövningar som hjälper postural kyfos
 • circumvallate placenta och begränsad fostertillväxt
 • stadier av graviditeten genom trimestern
 • Vad är katt söker för?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com