hemmagjord tandkräm för barn

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-05-19
Tandkräm tros vara uppfanns i Egypten år sedan. Tandkräm placeras på en tandborste och används för att rengöra tänder och tandkött och förebygger karies. Det finns många olika sorter av tandkräm för barn, inklusive flytande gel och tandkräm som innehåller gnistrar. Däremot kan tandkräm innehålla tillsatser såsom en icke-socker sötningsmedlet Xylitol, att föräldrar kan känna är ohälsosamt. Föräldrar kan enkelt göra tandkräm hemma för sina barn

Basic Tandkräm

En tandkräm för barn kan lätt göras genom att kombinera en tesked tand pulver och u00BC tesked väteperoxid. Denna blandning gör nog för att användas i en borstning och bör användas så snart som möjligt. Många läkemedel butikerna har både tand pulver och väteperoxid.

Peppermint Tandkräm

Att pepparmynta tandkräm hemma för barn, blanda 1 tsk marken salvia, u00BC kopp arrow rot och pulvriserade IRIS rot i ett skål. Tillsätt sedan u00BC tesked pepparmynta olja och mint. Tillsätt ungefär u00BC kopp vatten. Mer eller mindre vatten kan läggas till att tandkrämen önskad konsistens. Dessa ingredienser finns på de flesta hälsokostbutiker.

Vanilla Tandkräm

Vanilj tandkräm kan göras hemma för barn genom att kombinera flera ingredienser. Du behöver en tesked vaniljextrakt, 4 tsk bakpulver och en tesked salt. En tesked eller två med vatten kan läggas till om så önskas. Placera alla ingredienser i en behållare och blanda. Täck behållaren med ett lock som är lufttät när du är klar blandning. Dessa ingredienser kan placeras på bakning gången i en lokal livsmedelsbutik.

Orange Tandkräm

Att apelsinsmak tandkräm, placera 2 msk torkad apelsinskal i en mixer och slipa tills deras konsistens är finkornig. Tillsätt sedan u00BC kopp bakpulver och 2 tsk salt. Grind i några sekunder tills ingredienserna är ordentligt blandade. Lägg ett par teskedar vatten för att göra en tandkräm-konsistens. Förvaras i en försluten plastpåse eller en burk med lock. För att köpa dessa ingredienser, besöka en lokal livsmedelsbutik eller hälsokostaffär.

Kanel Tandkräm

Kanel tandkräm kan göras hemma genom att blanda u00BD kopp tandpulver, 3 teskedar glycerin och 15 droppar av kanel extrakt. Färgämne kan läggas till, men att lägga för mycket kan färga tänderna. Tillsätt önskad mängd vatten och förvara i en behållare som är lufttät. De flesta lokala hälsokostbutiker säljer dessa ingredienser.

Previous:nothing Next:bostads behandlingshem för ungdomar

Relaterade artiklar


 • rättsmedel för reflux hos spädbarn
 • kostvanor för att undvika diabetes
 • biverkningar av Medrol dosepak
 • hur du kontrollerar ditt blodtryck hemma
 • hur man kan bli av med loppor med kiselgur
 • noriday biverkningar
 • att bota sömnlöshet med naturliga behandlingar
 • huskurer för att bli av huvudlöss
 • vad man ska äta samtidigt som man gör en kolon rengöra
 • kan jag färg mitt hår om jag är gravid?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com