hormoner som behövs för att öka bröst

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-05-17
Om du tar p-piller, dina bröst är benägna att öka i storlek på grund av östrogen och gestagen i p-piller. Bröst förstoring när en kvinna tar p-piller eftersom progestin (syntetiskt progesteron), som är en hormon, kan orsaka vätskeansamling i subkutan vävnad. Progesteron stimulerar utveckling och tillväxt av mjölkproducerande celler och detta kan också leda till bröstförstoring. Östrogen, ett annat hormon leder till en ökning av bröstvävnad, alltså större bröst. Tillsammans med en större bröst, kan du uppleva ett tillstånd som kallas mastalgia, vilket orsakar ömhet och stickningar i brösten, enligt Goaskalice. . Columbia. edu

Mer om progesteron

Enligt Americanlifestyle. com uppmanas progesteron särskilt utvecklingen av alveolerna och lobules i bröstet, vilket gör att alveolära celler för att förstora och föröka sig och bli sekretoriska (som att producera mjölk. ) kommer emellertid mjölk inte kan utsöndras om det inte finns stimulering av prolaktin, som kommer från hypofysen.

desto högre dosering

Ju högre dos av dessa hormoner, desto större ökning av bröst. Om dina bröst är stör dig, i form av större storlek och ömhet, kan din dos behöva sänkas.

Fytoöstrogener

Det råder oenighet om huruvida fytoöstrogener, som är växtbaserade östrogener, faktiskt öka bröst. Enligt Healthlibrary. epnet. com, om de tas i tillräckligt stor doser kan fytoöstrogener öka bröst storlek eftersom bröstvävnaden stimuleras, men det kan ta stora mängder östrogen resultera i bröstcancer. Ett exempel på fytoöstrogener innehåller soja, salvia, alfalfa, humle, fänkål, linfrö, lakrits, lignaner, rödklöver och isoflavoner.

Inte Fytoöstrogener

Kosttillskott och örter som är tippad som fytoöstrogener men är inte innehålla silverax, mexikansk jams, dong quai, ginseng och Chasteberry. Silverax kan ha östrogenliknande effekter på kroppen men det är inte tror att det påverkar bröstvävnaden.

Progesteron Fråga för Örter

Det finns örter som förmodligen ökar progesteron nivåer, vilket i sin tur skulle öka storleken bringa, med Mexikos jams och Chasteberry, men det är inte solida bevis för detta.

Fördelar och nackdelar

Det rekommenderas inte att du tar hormoner för specifika eller enda skälet att öka dina bröst storlek. Det finns risker som måste beaktas. Det finns också biverkningar, inklusive hela viktökning, när en kvinna tar syntetiska hormoner. Överväga både för-och nackdelarna innan detta beslut.

Previous:nothing Next:circumvallate placenta och begränsad fostertillväxt

Relaterade artiklar


 • homeopatiska medel för barn
 • Hur kan jag sänka min puls?
 • vad gör kalcium förkalkningar i ditt bröst menar?
 • den bästa kosten för hypoglykemi
 • arbetsterapi aktiviteter för barn
 • test för äggstockscancer
 • hur man kan minska bakterier i ett badrum
 • om graviditet och sjukvård
 • aggressiva behandlingar för huvudlöss hos barn
 • hur du kan hjälpa ditt barn att återhämta sig från tonsillektomi och / eller adenoidectomy
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com