hosta rättsmedel för barn

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-05-18
Hosta hos barn är en av de vanligaste symtomen hos barn sjukdom och sjukdomar. Hosta hos barn kan vara ett resultat av en vanlig förkylning, ett virus, influensa eller från allergier. Även om det kanske låter hemskt, det är vanligen inte ett symtom på ett mer allvarligt tillstånd

Huskurer

behandla ditt barns hosta genom att skapa en ångbastu i badrummet. Förvandla din dusch på de hetaste tänkbara nivå, stäng dörren och låt ditt barn att sitta bekvämt. Ångan kommer att lossna i bröstet trafikstockningar och lugna ditt barns hosta symtom. Du kan också lindra hosta symtom genom att skapa ett ångbad och fylla badkaret med varmt vatten och tillsätta några eukalyptus, lavendel, salvia eller droppar timjan. Föräldrar kan skapa ett naturläkemedel ånga gnugga med hjälp av en blandning på tre till fyra matskedar olivolja i kombination med en eller två droppar eterisk olja som eukalyptus, lavendel, rosmarin eller pepparmynta. Applicera blandningen till ditt barns bröst och rygg och klä dem i varma, åtsittande kläder så att oljor för att förånga. Med en kombination av eukalyptus och rosmarin kan vara mycket fördelaktigt eftersom eukalyptus hjälper lugna ditt barns hosta och rosmarin hjälper lugna ner dem att sova.

Professionell behandling

För en ihållande hosta hos barn, kan du behöva att besöka din barnläkare för behandling. Din barnläkare kan rekommendera over-the-counter hosta suppressants och slemlösande för mild hosta. De kan också föreslå att du använder en förångare i ditt barns rum för att skapa fukt. Svårare hosta kan behandlas med receptbelagda styrka hosta sirap. Använd inte over-the-counter kombinationen läkemedel som används för att behandla förkylningar, eftersom många kombinera mediciner som kanske inte lämpligt för behandling av barn och kan orsaka allvarliga biverkningar eller till och med orsaka en överdos. Hosta läkemedel rekommenderas inte att användas av barn som är under 4 års ålder.

Överväganden

Hosta hos barn har en tendens att förvärras på natten. Slem från näsan och bihålorna avlopp ner i halsen, hosta utlöser medan barnen sover, vilket inte är skadligt, men kan hindra dem från att sova. Astma kan också utlösa nattetid hosta eftersom luftvägarna tenderar att vara mer känslig för irritation på natten.

Eftersom de flesta hosta hos barn orsakas av virus, kommer din läkare inte använda antibiotika för att lösa hosta symtom. Virusinfektioner kan ta upp till två veckor att arbeta igenom ditt barns system, men för att hjälpa ditt barns hosta din barnläkare kan rekommendera hosta medicinering för att motverka och minska hosta obehag.

Hosta hos barn, tillsammans med en lätt feber, är oftast bara ett resultat av den gemensamma kunde. Men hosta av barnen med en feber över 102 grader Fahrenheit kan vara ett resultat av lunginflammation. Ihållande hosta kan orsakas av allergi, astma eller kronisk bihåleinflammation, hosta som varar längre än tre veckor bör behandlas av din barnläkare.

Previous:nothing Next:Skillnaden mellan stödstrumpor & diabetes strumpor

Relaterade artiklar


 • sammanfattning hem rättsmedel för feber blåsor
 • hur man använder Epsom salt för hälsan
 • hur man kan få gratis glasögon för ditt barn
 • hem rättsmedel för täppt näsa på spädbarn
 • hur till komma fri trojan elexa kondomer online
 • bästa behandlingen för ED
 • tester för högt kolesterol
 • vad är en ggtp blodprov?
 • graviditet omvårdnad planer
 • den bästa livsmedel för män
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com