hur har personlig sjukvårdsreform

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-05-23
För att hjälpa dig att uppnå optimal hälsa och bibehålla den, här är fyra steg för personliga hälso-och sjukvård reform.

sjukvårdsreform har blivit ett fult ord i staterna nyligen en så kallad debatt om olika förslag. Politikerna kallar det sjukvårdsreformen, när verkligheten är det bara regleringen av försäkringsbranschen, vilket i slutändan kommer att avgöra hur mycket läkare och sjukhus får betalt för att utföra sina tjänster. Presidenten vill se till att alla har sjukförsäkring, amiral begrepp, men varför är den dold under täckmantel av "Health Care" när den verkliga reformen skulle vara "sjukförsäkring Reform"?

Här är en debatt som många amerikaner har uttryckt sina åsikter på, men en sak som verkar saknas är det faktum att bara ha "tillgång" till sjukförsäkring inte på något sätt ökar din chans att faktiskt vara frisk. Det kan ge sinnesro efter katastrofala sjukdomar och åtföljande kostnader, men är inte det ett mycket mer givande val att vara och förbli friska?
De flesta försäkringar kostnader är relaterade till livsstil som orsakar kroniska och förebygga sjukdomar (fetma, diabetes, hjärtsjukdom etc). Så, för att hjälpa dig att uppnå optimal hälsa och bibehålla den här är fyra steg för personliga hälso-och sjukvård reform
1.
Undvika skadlig Foods och beteenden. Som Surgeon General har gjort att vi förstå för det senaste decenniet vet vi röka cigaretter är skadligt. I år endast 140. 000 människor riskerar att dö i lungcancer. Ändå 16 miljoner människor har diabetes, och ytterligare 57 miljoner är pre-diabetes, medan uppskattningsvis 195. 000 kommer att förlora sina liv på årsbasis. Med diabetes är en så drastisk fara för våra liv, varför har inte Surgeon General komma ut mot sin största boven i dramat?

Enkla kolhydrater och tillsatt socker
Detta är en vanlig orsak. Med överkonsumtionen av snabbmat och livsmedel uppvisat full av socker och stärkelse enkel. Eftersom denna överkonsumtion av socker och stärkelse är lika skadlig som cancerframkallande ämnen i cigarretter, vi behöver en hård attityd på dem från vår FDA.

Jag vet ingen av oss likhet med lagstiftningen, men om du tvivlar de faror av dessa la socker och stärkelse titta bara på den ständiga ökningen av procentsatsen för hjärtsjukdomar och diabetes. Dessa livsmedel leder till kroniskt förhöjt blodsocker och därmed insulinnivåerna som orsakar inte bara insulinresistenta, men också inflammation. Och vi vet att denna inflammation är kärnan i hjärtsjukdom och andra vaskulära komplikationer.

Denna inflammatoriska processen från dessa stärkelse och tillsatt socker orsaka kolesterol (även normala intervall) för att bygga upp artären väggar som plack, som så småningom spricker med förödande konsekvenser, såsom hjärtinfarkt. Utan denna inflammation kolesterol bara svävar fritt i och vår av våra artärer som det var avsett att göra.

Tragiskt nog ofta diabetespatienter dö i förtid och i onödan på grund av denna inflammation som leder till misslyckande njurar, syn, och bihang. Jag vet första hand genom att titta på min farbror långsamt förlora sin syn, hans tår, och sedan slutligen sitt liv åt denna sjukdom som kan förebyggas.

Inget alltför många år sedan socker var en njutning begränsas till speciella tillfällen, och stärkelse hölls till ett minimum ofta endast i form av potatis. Men, idag har de blivit en stapelvara, och konsumeras i större och större kvantiteter. Heck, skulle du vara svårt att hitta tomatsås som inte innehåller tillsatt socker.

Din favorit spannmålsprodukter innehåller i genomsnitt 14 gram tillsatt socker i varje portion. Även i ansiktet av ovedersägliga medicinska bevis, läkare och läkemedelsföretag ignorera det faktum att den exempellösa ökningen av inflammatoriska sjukdomar som diabetes och hjärtsjukdom (som utgör mer än 30% av de dödsfall årligen i USA)
2 .
minska inflammation med motion. Innan du får alla deprimerade och säga, klart att jag vet att jag borde gå till gymmet, men det är ännu enklare än så. Helt enkelt ta en promenad varje dag. Bara 30 minuter har makt att drastiskt sänka ditt blodtryck, och om du har hundar, kommer de att få det också.

Efter två veckor min morbror höll på att smälla reste sig upp från stolen för fort, något som händer när ditt blodtryck blir riktigt lågt. Detta gjorde det möjligt för honom att sluta ta sin medicin, och med hans fortsatta vandring han kunde hålla hans blodtryck.

Vi har alla blivit tillsagda att utöva mer i flera år nu, men har du någon aning om varför ?

nyligen flera studier har publicerats som visar att måttlig motion som att gå i 15-30 minuter om dagen har makt att korrigera din kardiovaskulära riskprofil och lägre inflammation. Det är otroligt hur lite aktivitet hjälper dina muskler producera mer anti-inflammatoriska kemikalier som minskar inflammation i dina artärer och andra delar av kroppen.

Inte överraskande ju längre du tränar desto mer intensivt du vill att motionera, och detta leder till den viktigaste typ av motion för att öka och balansera ditt liv hormonnivåer.

Liksom vi talar om en hel del här du behöver öka testosteron och tillväxthormon, eftersom de är de två viktigaste Life hormoner som reglerar din ämnesomsättning, fett /muskel-tal, och energi nivåer. Så måste du se till att du får i vissa intensiv styrketräning eller intervallpass kommer att ge den optimala mängder av dessa viktiga hormoner.
3.
Förlora överflödigt fett som orsakar inflammation. Endast 30% av vår befolkning är inte feta eller överviktiga, så om du råkar vara i den gruppen, gå vidare och hoppa över detta steg. Och om du inte är, måste du följa de två första stegen och förhoppningsvis kan vi öka att 30% antal, även om den bara är med dig.

Vi talar mycket om att förlora överviktig här, men jag vill att du ska veta att den huvudsakliga anledningen till att jag vill hjälpa dig gå ner i vikt och ta tillbaka kontrollen över era kroppar är att skydda din hälsa. Det är inte en del av denna fåfänga, trendigt "tunna" marknadsföring meddelande som du ofta sett på TV och i fett förlust programmet annonser. Vi verkligen bryr oss om din hälsa.

Visste du att bara genom att minska din vikt med 10% kan du drastiskt sänka din risk för kardiovaskulär sjukdom? Detta är en synergieffekt inte bara i vikt, men från att få ditt liv Hormoner i balans, vilket drastiskt kommer att förbättra ditt blodtryck, insulinkänslighet (lägre risk för diabetes), sänka inflammation, förebygga Alzheimers och andra sjukdomar av Aging i samband med hypertension och inflammation.

De flesta människor tror fettceller är passiva lagringsenheter som, när de i själva verket är mycket aktiva metabola celler. När vi konsumerar överskott av socker, kolhydrater och vegetabiliska oljor, får våra fettceller överbelastad, alltså de producerar stora mängder av pro-inflammation kemikalier.

Dessa pro-inflammatoriska ämnen i omlopp i hela vår kropp att störa vårt Life Hormoner resulterar i en kaskad av byggt upp plack på våra artär väggar, samt nedbrytning av andra celler som är viktiga att hålla dig se och känna unga.

By, nu hoppas jag att du inser att de val och livsstil som vi har nämnt i varje steg orsakar alldeles för mycket inflammation. Men genom att följa råden som en del av din personliga sjukvårdsreform programmet kan du ta tillbaka kontrollen över ditt liv.
4.
Uppnå optimalt näringsämnen. Som industriella jordbruket blir mer om att minska kostnaderna, och genetiskt modifierade livsmedel finns det en risk för att viktiga näringsämnen kanske saknas i vår mat. Även om de inte saknas i livsmedel, livsmedel som ger dessa näringsämnen ofta utelämnas av ED (standard amerikansk kost), vilket ofta leder till brist.

Eftersom flertalet kroniska sjukdomar numera är direkt kopplade till inflammation, och eftersom nyckeln till någon bra sjukvårdsreform är att förebygga sjukdom, låter fokusera på de näringsämnen som minskar inflammation.

Fisk Olja Omega-3
Det finns två fettsyror i fiskolja som är viktiga för att minska inflammation, EPA och DHA. Eftersom det finns mer än 10. 000 medicinska artiklar som publicerats dokumentera hälsoeffekterna av dessa fettsyror är fisk olja ofta som naturens mest effektiva och säkraste anti-inflammatoriska förening.

När din kropp metaboliserar fettsyror, omega-6 föreningar konkurrerar med omega-3 föreningar. När du har en optimal förhållande mellan omega-3 till 6 är mer anti-inflammatoriska kemikalier kommer att produceras och cirkulera i hela kroppen. Så, som ett minimum måste du vara att få minst 500 mg av DHA och EPA tillsammans. Du kan göra detta genom att äta fisk som lax eller makrill, eller genom att ta en omega-3 tillägg från en betrodd tillverkning.

Solsken och vitamin D
medicinska samfundet är nu upptäcker att D-vitamin är avgörande för att öka din immunitet, slåss inflammation och jande risken för hjärtsjukdomar och cancer. Vitamin D är inte längre betraktade som bara viktig för ben, men för den allmänna hälsan.

Nästan varje expert nu anser att det rekommenderade dagliga värden av D-vitamin är grovt otillräckliga. Och eftersom det har varit en ökad rädsla i hudcancer, har vi vant sig vid att tillämpa solskyddsmedel frikostigt. Men utan att utsätta huden för solen, kan vi producera vitamin D. Inte bara det, men när vi åldras huden producerar mindre och mindre vitamin D.

Betydelsen av vitamin D kan också observeras när vi tar en titt på den ökade hjärtattacker i nordliga klimat under vintern. Nuvarande uppskattningar 80% av befolkningen som vitamin D bristfällig. Den goda nyheten är att på bara 20 minuter om dagen av solexponering din kropp kommer att producera all den D-vitamin du behöver. När du inte kan komma ut i solen, se till att du kompletterar med 2000 IE /dag av en kvalitet tillägg.

Antioxiderande vitaminer
Alla djur behöver syre till liv, och alltså har en enorm mängder av oxidering

tips och varningar


 • Medan politikerna argumenterar och bråkar vad som tycks vara Health Insurance Reform, kan du ta tillbaka kontrollen över din kropp och hälsa genom att följa dessa 4 enkla steg. Inte bara kommer det hjälpa dig att öka din hälsa, men det kommer att öka din livskvalitet. Med 1000 + sidan lagförslaget som de har gjort att kvaliteten på hälsa mycket komplicerad. Om du behöver mer hjälp att förenkla din hälsa samtidigt som de söker och mår bättre se till att du hämtar vår 12 vecka föryngring Guide. Det är garanterat att hjälpa naturligt öka testosteron och andra hormoner Life som gör att du förlorar fett, bygga muskler, och återställa förlorad energi, vitalitet och hälsa. Kom ihåg Åldrande är oundvikligt, men se och känna Gamla är frivillig.


 • Previous:nothing Next:sig att slappna av bättre hemma

  Relaterade artiklar


 • yoga rutiner för barn
 • mat tips för att sluta röka
 • nattliga benkramper orsaker
 • vaginal torrhet lättnad
 • naturläkemedel för förstoppning hos småbarn
 • Hur påverkar rökning dina blodkärl?
 • hälsosam kost planer för tonåringar
 • tonåringar och ätstörningar
 • Hur man vet om din skola är klar för influensa utbrott (H1N1 svin influensa)
 • hur man köper inteckning poäng
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com