hur man bestämma hur länge hålla rester

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-05-20
Med kostnaden för maten är så höga, ingen vill slösa bort den. Därför kylskåp över Amerika är fyllda med resterna av gårdagens middag och varför så många "doggy" väskor med hem från restaurang mat är verkligen används för att mata människor nästa dag. Tyvärr kommer även den kalla miljön i kylskåpet inte hålla maten färsk på obestämd tid. Hur länge kan du hålla resterna säkert utan att riskera matförgiftning

Du behöver:
badmössa
. Öronproppar.


1.
Hur länge kan du hålla Leftovers?
Enligt riktlinjer som fastställts av ministeriet för jordbruk, borde de flesta resterna ätas inom fyra dagar , och brunsås och stoppning bör ätas inom två. Detta förutsätter att resterna kylts vid en temperatur på mellan 34 grader Fahrenheit och 39 grader Fahrenheit. Detta temperaturområde har visat sig vara effektiva för att förhindra tillväxt av mikroorganismer mest som kan leda till matförgiftning. När maten utsätts för temperaturer över 39 grader Fahrenheit, kan bakterier överleva och reproducera ökar risken för livsmedelsburna sjukdomar. Se till att din kylskåpet 39 grader eller lägre genom att kontrollera den regelbundet med en kalibrerad termometer.
2.
Hur länge kan du hålla Leftovers i rumstemperatur?

Ett vanligt som ökar risken för matförgiftning är att låta resterna kvar i rumstemperatur alltför lång. Detta kan inträffa när du tar resterna hem från en restaurang och inte återvända hem omedelbart eller lämna rester ut på disken i timmar innan kyl dem. Mat stå i rumstemperatur utgör den perfekta miljön för bakterier att frodas. Av denna anledning bör resterna aldrig lämnas ur kylskåpet mer än två timmar. Om du glömmer att kyla resterna omedelbart, släng dem. Det kan vara ett slöseri, men det är bättre än att bli sjuk
3
hålla Leftovers:. . Vikten av Eftervärme
Om du vill minska risken för matförgiftning ytterligare , värma rester ordentligt, för att om möjligt föra dem till en fullständig koka döda någon bakterietillväxt. Det är bäst att göra detta på spisen snarare än en mikrovågsugn som kan lämna kalla fläckar som kan hamnen bakterietillväxt. Kontrollera temperaturen på återuppvärms maten når minst 165 grader Fahrenheit.
4.
när du håller Leftovers, uppdatera dem
En praxis som kan minska risken för matförgiftning från resterna är att märka dem tydligt med ett datum de förvarats. När fyra dagar har gått, slänga dem. Lagra rester i grunda behållare är bäst eftersom detta ökar den yta, som fler snabb kylning.
5.
Kontentan?
Det är skönt att spara pengar genom att återanvända rester, men låt dem inte vara orsaken till ett dåligt fall av matförgiftning. Vid tveksamhet om hur färska livsmedel, kasta det.


Previous:nothing Next:nyfödda viktminskning beräkning

Relaterade artiklar


 • hur man upptäcker barn symptom formel allergi hos ditt barn
 • solskydd för barn
 • nariga läppar behandling
 • farorna med manliga förbättringen
 • hur man har en hälsosam graviditet när din övervikt eller fetma
 • typer av kroppen bygger
 • tips om kost för barn
 • livsmedel för att äta när sjuk
 • vård i slutet av prematura barn
 • Är det säkert att använda en badtunna under graviditeten?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com