hur man får sjukförsäkring nu

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-05-06
Uppsägningar, egenföretagare och arbetar för företag som inte ger anställda är bara några av anledningarna du kan gå utan sjukförsäkring. Att vara utan hälsa täckning kan lämna dig känslan helt sårbar. Läkarräkningar är enligt uppgift den främsta orsaken till skulden och konkurs. Det gör att hitta prisvärda sjukförsäkring en nödvändighet.

Om du försöker att lista ut hur man hittar sjukförsäkring, kommer du vara glad att veta att det är överkomliga, tillförlitliga alternativ som inte kräver att du att arbeta för ett Fortune 500-företag.
en
Om du har varit permitterad eller sparken från ditt jobb kan du ha hört talas om. . COBRA. COBRA står för den konsoliderade Omnibus Budget Reconciliation Act. Det låter arbetarna och deras familjer en möjlighet att fortsätta att få förmåner grupp hälsa enligt arbetsgivarens hälsoplan. Detta är praktiskt för dem som kan förlora täckning på grund av frivillig eller ofrivillig arbetslöshet, med timmar minskas till deltid, skilsmässa, dödsfall och andra omständigheter. Den enda skillnaden är att du är ansvarig för att betala hela premien, som skulle kunna hamna i upp till 102 procent av kostnaden för att stanna i planen.
2.
Lära sig att hitta sjukförsäkring kan vara så enkelt som att gå online. Flera webbplatser hjälper dig att jämföra insurance att välja rätt politik för dig. Besök webbplatser som www. ehealthinsurance. com eller www. usinsuranceonline. com för mer information.
3.
SCHIP, eller statliga Children's Health Insurance Program kan gynna föräldrar som inte har råd att betala för hälsa täckning för hela familjen. Om du behöver försäkring för dina barn, men din inkomst är högre än vad som krävs för Medicaid får SCHIP vara svaret. Normalt betalar du en liten månatlig premie.
4.
Du kan få rabatt hälsa täckning genom vissa grupptillhörigheter. Alumni organisationer, klubbar auto, AARP, fackföreningar och andra organisationer erbjuda medlemmarna piggna att betala lägre grupp priser för sjukförsäkringen.
5.
Tro det eller ej, vissa deltidsarbeten ge sjukförsäkringar till anställda. Starbucks är ett välkänt företag som sträcker hälsofördelar av sin deltidsanställda. Whole Foods och Barnes and Noble även erbjuda fördelar sjukförsäkring till sina deltidsanställda.


Previous:nothing Next:hur man ska behandla svampinfektioner under graviditeten

Relaterade artiklar


 • diet meny för ett barn
 • hur man hittar hem hand om ett handikappat barn
 • natt blåskontroll hos barn
 • lyfta vikter & graviditet
 • de bästa övningarna för att bli av baby fett
 • Hur man sköter om ett sår för att förhindra ärr
 • hur man övning med små barn
 • naturmedicin terapi för klimakteriet
 • hur man torkar ett spädbarn näsa
 • födelsekontroll effekter på graviditetstester
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com