hur man gör själv komma ur sängen på morgonen

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-05-03
Vakna upp är svårt att göra! Här är några förslag som ni kanske inte har tänkt på, där filtar och mobiltelefoner

Du behöver:.
Alarm
. Mobiltelefon.
Tylenol eller acetylsalicylsyra.
Varm filt-en av de bästa är en zippad öppen sovsäck


1
Gå till sängs i rimlig timme så du får ca 8 timmars sömn. . . När det är dags, stäng av datorn och stänga av TV oavsett hur intressant det är. Du kan komma tillbaka till det i morgon.
2.
Skriv ner en eller två orsaker till att du har ett akut behov att gå upp i morgon. Kanske är det ett stort test, eller ta sig till arbetet i tid. Lägg pappret bredvid din säng på en plats där du kan se den om du ligger där såg sig omkring.
3.
Hur känner du? Det kan vara bra att få kontakt med kroppens mindre värk. Överväga att ta Tylenol eller acetylsalicylsyra innan sängen. Det tar 20 minuter till jobbet, och du kommer inte medvetet att märka skillnaden i de flesta fall. Men det kan hjälpa dig att sova bättre. Vridande i sängen kan lämna dig sömnig när larmet går på morgonen.
4.
Om du kontroll av termostaten har, vrid upp det lite. Värme tenderar att göra oss sömniga. Du vill inte att det ska vara varmt och kvavt, men på sommaren är det klokt att skruva upp temperaturen och spara energi också. På vintern kan du bli bättre med mitt nästa tips.
5.
Få en riktigt varmt ljus filt. Du kanske inte behöver det för de första 10 minuterna efter att du ligger ner, eftersom din kropp är fortfarande spänningssatt från dagen och generera värme. Men efter det, kommer din kropp har lugnat ner sig och du kommer att få svalare. Om ni fryser, ni kommer spänd upp över och har svårt att sova gott. Du kan även vakna på 03:00 och har problem att få somna om. På morgonen kan du känna ömmande och influensaliknande eftersom dina muskler har varit spänd så länge.

Min favorit filten är zippade-öppna syntetisk sovsäck, som campare användning. Det är tillräckligt länge för att hålla tårna från sticker ut i slutet och breda nog för att stoppa dig från vridande i sängen ut från under den, och lätt nog att vara bekväm. Du kan sätta en påslakanet över sovsäcken om du är orolig för inredning.
6.
Ställ din väckarklocka i ca 15 minuter innan du behöver verkligen vara ur sängen. Ställ din mobiltelefon larm (se Meny-Inställningar eller titta i bruksanvisningen) i ca 5 eller 10 minuter efter det.

lustiga ringar mobiltelefon-de kommer att få din uppmärksamhet långt bättre än en väckarklocka. Se till att telefonen inte är på "vibrera" eller "tyst".
7.
OK tur i. Vänta, glöm inte att borsta tänderna!

8.
Ingen punkt i planeringen vad man ska göra på morgonen. Om du är tillräckligt medveten för att läsa dina papper med anledning att stiga upp, slår ett för dig! Förhoppningsvis mellan väckarklockan och mobilen, kommer du lämna sängen.
9.
En av de allra mest användbara saker du kan göra är att gå upp vid samma tid varje dag oavsett vad. Din kropp klocka kommer att lära sig mönstret.

Då kommer du bli som mammor som alltid vaknar kl 5, även på söndag. De har tid för sig själva och ofta även göra frukost. Och i många fall gör de det utan en väckarklocka

tips och varningar


 • åker på stora prov eller intervjuade jobb -! Studie anteckningar /återuppta precis innan du går till sängs. Detta verkar låta ditt undermedvetna bearbeta den information medan du sover och bädda in den i din djupa minne.
 • Tylenol och aspirin bör endast tas efter att ha läst varningarna på etiketten på flaskan. Se till att du följer!


 • Previous:nothing Next:hur man väljer och använder smink för att dölja akne

  Relaterade artiklar


 • tidiga barndomen neurologisk utveckling
 • viktminskning under amning
 • Vilken är den ideala ålder att bli gravid?
 • ett sätt att sluta röka
 • hur man får små barn att ta medicin
 • vad övningar hjälpa att bli av med magen fett?
 • var man kan köpa en vatten filter för en duschhuvud
 • hur man kan bli av med akne med huskurer
 • livsmedel för att säkerställa viktuppgång
 • kost & graviditet verksamhet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com