hur man kan minska bullernivåerna

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-05-11
I en värld alltmer fylld med källor till stress, kan buller vara en av de mest lömska och påträngande stressfaktorer runt, men det förbises ofta som de verkliga problemet.
Buller kan inte bara skada hörsel, det kan skada vår hälsa. Blodtryck och puls stiger och spänningen växer när vi kämpar för att koncentrera eller att koppla av i angrepp på våra sinnen. Tack och lov är det möjligt att använda enkla metoder för att minska effekterna av buller som är utanför din förmåga att kontrollera

Inomhus


1.
Heltäckningsmattor kan dämpa både inomhus och utomhus ljud, absorberar radiovågor istället för att låta dem studsa mellan väggar och golv. Mattor underlaget är tillgänglig med specifika funktioner för att förbättra dämpande effekt.
2.
Om oljudet är externa, hålla fönster stängda kan drastiskt skära ner på vad du hör. Draperier, gardiner och andra behandlingar fönster kan fungera som ytterligare hinder för ljudvågor som kan komma genom glaset. Växter erbjuda ytterligare minskning av buller och behöver inte placeras nära fönstret för att vara effektiva.
3.
Generera lågt brus eller vitt brus med hjälp av en enhet som en fläkt eller vågmaskin kan minska upplevelsen av buller. Dessa maskiner täcka upp mer störande ljud (genom att producera en mindre stressande ljud som fungerar som en bakgrund) i stället för att eliminera dem. Människor tenderar att märka maskinens ljud i början, men det bleknar från medvetenhet över tiden.

Outdoor


1.
En gård område är en utomhus tillflykt ofta bildas av tre väggar av en struktur och en öppen sida, sänka mycket störande ljud. Om du saknar väggar, hinder av stängsel, med eller utan anläggning buffertar, kan ge högre säkerhet och ro.
2.
Tryckbankar i håligheter finns väggar av smuts som bildas i högar för att separera ett område från en bullerkälla. De kan också ge visuella intryck och privatliv. Vallar kräver en stor mängd material. . Men kan tillägg av ett staket längs toppen av en Bermen minska några av den mängd jord som behövs för konstruktion
3
Växter är en av de bästa ljuddämpning alternativ. Blasten skiljer på de sätt det blockerar och absorberar ljudvågor. Landscaping som utnyttjar växter av varierande storlek, arrangerade för att presentera en bred buffert remsa av vegetation, är det mest effektiva. Träd som tappar sina blad med en förändring i årstiderna kommer att förlora effektivitet under kallare delar av året.
4.
En naturlig vitt brus maskin för utomhus är långsamt rinnande vatten. En liten fontän eller vattenfall kan också ge en härlig samlingspunkt, hjälpa till att koppla av sinnet och kroppen.

Tips och varningar


 • Använd en kombination av metoder för att uppnå de mest effektiva resultaten.
 • Kontrollera lokala koder i ditt område innan en utomhus byggprojekt.


 • Previous:nothing Next:biverkningar av estratest

  Relaterade artiklar


 • om graviditet & arbete
 • hjälp för ledvärk
 • bebis utveckling vid 20 veckor
 • tidig utveckling av embryot
 • test för äggstockscancer
 • sätt att göra huden ljusare naturligt
 • vaginal torrhet lättnad
 • Vilka är de behandlingsmetoder för en brusten skiva?
 • ett sätt att sluta röka
 • hem rättsmedel för hud taggar på ögonlock
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com