hur man ska behandla öroninflammationer naturligt för under $ 3 dollar

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-05-03
En öronvärk orsakad av öroninflammation kan vara mycket smärtsamt. Med 1 produkt du kommer att kunna behandla öronvärk och lindra smärta orsakad av öroninflammation för mindre än $ 3 dollar. Gotcha Covered testat och godkänt
1
Visste ni att nästan alla öroninflammationer kommer att klara upp på egen hand och den största anledningen till att kontakta en läkare är på grund av den smärta som orsakas av en öronvärk? Öroninfektioner är mest allmänt känd under namn, innerörat Infektion eller öroninflammation och den medicinska namnet Otis Media. Bakom trumhinnan är ett rör kallas örontrumpeten. Röret blir blockerad och svullen och hindrar slangen från att rinna ner på baksidan av halsen som orsakar en smärtsam öronvärk orsakas av en öroninfektion. Sweet Olja är en låg kostnad hem åtgärda till en öronvärk med bevisning som stödjer fordran medicinskt att naturliga sötningsmedel minskar öroninfektioner.
2.
Första du vill göra är att gå till praktiskt taget alla lokala butik eller apotek och köp en flaska Sweet Olja och bomullstussar om du inte redan har dem hemma. Sweet Oil har givetvis en glyceride av Linolic som vanligtvis används som ett smärtstillande reducering.
3.
Nu när du är hemma och du har din söta olja och bomullstussar du måste placera själv runt spis /ugn med en liten kruka och en platta som kommer att täcka toppen av potten i sin helhet och förvandla din brännare på en medelhög värme.
4.
Fortsätt med att tillsätta en liten mängd vatten till din potten om en Qtr full kommer att fungera perfekt och placera grytan på brännaren tills du ser vattnet kokar i hög takt. När vattnet kokar stänger du av brännaren och skruva bort locket från den söta olja och placera glasflaska i mitten av potten. Låt den söta oljan stå i cirka en minut.
5.
Efter att ha väntat för söt olja för att värma under en minut, försiktigt bort flaskan ur vattnet släpps den lilla skylten över potten . Nu tar en bomullstuss och håll den mot öppnandet av den söta olja och vänd upp och ner så att några av de söta olja för att mätta den bomullstuss och placera sedan bomull på plattan oljan nedåt. Använd inte en genomblöt bomullstuss som du är dunking en cookie utan mer som du är dutta på din favorit parfym. Den bomullstuss på plattan kommer nu värme och förbli varm tills du är redo för dess användning.
6.
Testa nu en liten mängd söta olja mot handleden eftersom detta är en känslig området och gör att du kan bestämma värmen i söt olja. Den söta oljan ska vara varm vid beröring. INTE tillämpa söt olja som är ens i närheten varm in i örat, detta kan orsaka skada på hörselgången. Nu kommer du vill förbereda sig för att lägga till den söta olja i den person som har öronvärk eller öroninfektion.
7.
Det är mycket lättare att släppa den söta olja i örat med hjälp av ett öga eller medicin dropper men locket för oljan fungerar lika bra. Det är också lättare att administrera den söta olja om den person du arbetar sitter under dig. Detta gör att du kan se exakt hur många droppar du lägger i de personer örat. Nu kommer du vill ha den person luta huvudet åt sidan utsätta örat som är i smärta och släppa i 2-3 droppar söt olja be personen att stanna med sina lutande huvudet. Sätt tillbaka locket på söta olja för att förhindra spill och möjliggöra för en stund för den söta oljan tränger ner i kanalen. Det kan vara bra att dra ner på örsnibben något och gnida en liten cirkel med fingret bakom örsnibben mot halsen i en cirkulär rörelse för att hjälpa till att flytta oljan längs.
8.

Det sista steget är att ta bort bomullstuss från plattan testa bomullstuss mot din handled för värme nivåer och sedan placera i örat, och tryckte försiktigt men aldrig tvinga. Uppvärmningen känsla av den söta olja kommer att lindra smärtan av en öronvärk som orsakas av öroninflammation och kommer att mjukna i hörselgången. Det kommer också att smälta alla öron vax och minska svullnad i örontrumpeten låta vätskor rinna ner i svalget. Upprepa var fjärde timme vid behov avlägsna alla rester av den söta olja innan ansöka om ett nytt

tips och varningar


 • . Myt: Vatten i örat inte orsaka en öronvärk . eller en öroninfektion
 • Myt: Blowing cigarettrök i sådana öra och täcker öppningen för att fånga röken i är bara irriterande, den smärta kan avta tillfälligt, beror detta på att värmen i din andedräkt.
 • Det är en elektronisk apparat som kallas Ear Kontrollera att finns tillgänglig på apotek som kommer att kontrollera vätskenivåer i ens öra rätt hemifrån för de människor som har kronisk värk öron och öroninflammationer. Ingen vätska och öronvärk är troligen orsakas av en annan källa dvs. Halsont eller tandvärk
 • Det finns en Pneamococccal vaccin som är tillgängligt för alla som fyllt 2år som förhindrar organismer som orsaka en öroninflammation att växa.
 • Värmekuddar är en bra värmekälla för att hjälpa till att minska smärta öronvärk som tar Motrin att lindra svullnad.
 • Använd dig eget omdöme och lita på dig själv att veta när ditt barn eller dig själv måste söka läkarvård. Om i själva verket söta oljan har lindrade smärtan öronvärk, men örat är fortfarande igensatt under en period av en vecka, kan du kontakta en läkare som öroninfektion kan orsakas av något mer allvarligt. Om du får hög feber, exceptionellt svår smärta som inte tröstas eller lindras Motrin, förpackningar värme eller söt olja och man blir slö ring din läkare omedelbart.
 • Tvinga aldrig något i en hörselgången.
 • Det är inte rekommenderas att administrera söt olja till barn i närheten av spis /ugn.


 • Previous:nothing Next:hur man gör själv komma ur sängen på morgonen

  Relaterade artiklar


 • förlossningsdepression information
 • hem rättsmedel för barn med urinvägsinfektion
 • rättsmedel för spädbarn med täppt näsa
 • frisk kolesterol kost
 • hur man kan stoppa preventivmetod biverkningar
 • konsekvenserna av en ökad cellulär metabolism
 • hur man köper kort sikt sjukförsäkring
 • tidig menopaus stöd
 • Hur frysa en kvinnas ägg arbete?
 • narkotika detox dieter
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com