hur man ska behandla svampinfektioner under graviditeten

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-05-06
En mors största bekymmer under graviditeten är det välbefinnande hennes barn. Om du utvecklar en svampinfektion, kan du prova att uthärda obehagliga biverkningar för att förhindra att ditt barn från att skadas av behandlingen. Du behöver inte lida i onödan, men-det finns säkert sätt att behandla och bota infektionen

Du behöver:
Vitlök
. . Klotrimazol.
Äppelcidervinäger.


1.
Känner igen symtomen. För att kunna behandla jäst infektioner under graviditeten, måste du veta vad man ska leta efter. De flesta kvinnor som har jäst infektioner upplever följande symtom: cheesy eller klumpiga vita flytningar, klåda och rodnad och smärta vid älskog eller urinera. Om du har några tvivel om huruvida du har en svampinfektion, kontakta en läkare för bekräftelse
2
orala läkemedel är uteslutet -. . De skulle kunna skada ditt barn. Satsa på grädde eller stolpiller som innehåller klotrimazol, som dödar svamp och jäst genom att orsaka hål i sina cellmembran. Klotrimazol produkter används vanligen en gång om dagen innan sängen i tre till sju dagar. Om du glömmer en dos, ta den så snart du kommer ihåg det.
3.
Prova en naturlig anti-svamp avhjälpa gillar vitlök. Att behandla en svampinfektion med vitlök, ta bort pappersaktig vita skalet från utsidan av kryddnejlika. Sätt klyfta i slidan innan sängen. På morgonen, ta bort kryddnejlika och spola ner i toaletten. Det tar vanligtvis ca tre dagar för symptomen att klara upp.

Du kan också fylla ett badkar med vatten och tillsätt en kopp äppelcidervinäger och blötlägg i den i 30 minuter. Efter ett par dagar, skall infektionen vara borta. Äta vanlig yoghurt är också känd för att hjälpa. Var noga med att bara konsumera osötad yoghurt, som socker kommer att förvärra situationen. Drick mycket vatten för att hjälpa spola infektionen från ditt system. Undvik mat som foderjäst som vitt mjöl.
4.
Söka uppskov till symtomen. Applicera en kylklamp eller kall kompress till området för att lugna klåda och sveda. För att lindra klåda vulva, göra en pasta av hal elm pulver och vatten och tillämpa den på området. Blötläggning en bomullstuss i aloe vera juice och tillämpa den på det området kommer också att hjälpa till att lindra klåda. Försök tillämpa vanlig yoghurt direkt till området, men tänk på att torka bort det snart klåda har upphört.
5.
Minska dina chanser att en annan infektion. Rengör din vagina med varmt vatten men douche inte. Använd ventilerande bomull underkläder och undvika syntetiska material. Efter träningen eller simning, ta bort underkläder omgående. Torka alltid framifrån och bakåt efter att ha använt toaletten för att hindra bakterier från att komma in slidan. Sov utan underkläder, om möjligt, detta gör det möjligt luft för att ange ditt underliv. Undvik skumbad och parfymerade tvålar. Den viktigaste regeln är att hålla ditt underliv så torr som möjligt eftersom jästen trivs i fuktig miljö.

Om du tror att du har en svampinfektion men är inte säker, besök din läkare eller check MedicineNet. com att läsa mer om tecken och symtom.


Previous:nothing Next:stor utövar & planer kost för tonåringar

Relaterade artiklar


 • Vad styr stegen i andning av glukos
 • faror att återanvända plast vattenflaskor
 • hur man läka nervsmärta
 • hur många dagar tills du kan ta ett graviditetstest?
 • klimakteriet depression diet
 • hur lång är dagen efter piller effektivt för?
 • ömma leder och näring
 • Varför är bakterier bra?
 • om hörsel riktlinjer för test
 • hur man inte slöfock
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com