klimakteriet och muskelvärk

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-05-04
Om någon försöker säga att det är i ditt huvud, bara svara att "det," den ihållande smärta, är i varje del av kroppen och det är mycket verklig. Klimakteriet kan vara en svår tid för vissa kvinnor. Hormonella upprör och underskott kan bidra till muskel-och ledvärk och smärta. Några kvinnor i klimakteriet att utveckla ett tillstånd som kallas fibromyalgi, ett botemedel som fortfarande räcker det medicinska samfundet. Det bästa sättet att beskriva detta tillstånd är att det känns som om du har varit slagen med ett basebollträ. Ålder bidrar till problemet. Artros, den slit-och-riva-på-kroppen typ av artrit, kan utvecklas, vilket en kvinna mycket sorg. Hennes leder knarrar och värker och hotar att kollapsa

Artros

artros är kumulativa. . Dina leder börjar urarta när vi blir äldre, och ben kan början skaver mot ben. Detta gör ont. Tyvärr, våra kroppar är inte i stånd att reparera sig själva som de var när vi var yngre.

Andra bidragande faktorer

Enligt Susan S. Weed, författare till "Menopausala år Wise Woman Way: alternativa metoder för kvinnor 30-90," brist på reparativ sömn, vilket är ett problem för många hot-blinkande och natt-svettningar kvinnor, bidrar till kroppens värk och smärta. Dessutom kan näringsmässiga brister, såsom brist på kalcium, göra en kvinnas ben värker.

Smärta Överallt

Nästan 50 procent av postmenopausala kvinnor upplever ledvärk av olika grader, beroende på Project-Aware. Org. Dessa smärtor är ofta kände i axlar, knän och armbågar. Om du känner smärta i handlederna, nedre delen av ryggen eller höfter, Projekt-aware. org bedömer att detta kan vara ett tecken på svaghet njure, ett immunsystem sjukdom eller försämring av benskörhet.

Ändrar din diet

Om du är i smärta dagligen, angripa problemet genom att först ändra din kost. Det finns vissa livsmedel som du bör avskaffa, inklusive mejeriprodukter (även om inte utesluter yoghurt), nöt, lamm och gris, som främjar inflammation, potatis, aubergine, Peepers och tomater, som kallas "Nightshade" livsmedel, socker, natriumglutamat (MSG), alkohol och vegetabiliska oljor (även olivolja och linfrön, solrosolja, gurkört, pumpa och sesam se oljor, som är essentiella fettsyror, är OK).

NSAID

En del kvinnor tycker lättnad när de tar NSAID (icke-steroida anti-inflammatoriska läkemedel), såsom acetylsalicylsyra och ibuprofen.

Örter

Du kan använda örter. Vissa örter är rika på steroler och /eller salicylater, vilket kan ge lindring från smärta och även fungera som antiinflammatoriska medel. Dessa örter ger enligt uppgift andra fördelar, såsom immun-stärka mikronäringsämnen, benuppbyggande mineraler och endokrina närande glykosider. Salicylater finns i blad, knoppar och bark av poppel, äkta vintergröna, björkar, vide och svart haw träd. Steroler, som är feta ämnen består av syre, väte och kol, finns i växternas rötter såsom ginseng, silverax, peta, Sarsaparilla, wild yam och Devil's klubb. Steroler kommer enligt uppgift lugna ömma leder.

Örten Arnica anses vara ett bra botemedel för ömma, värkande muskler, enligt Susan Weed. Användning av Århus toxiodendron också enligt uppgift kommer att minska smärta med 25 procent i de som lider av fibromyalgi.

Yoghurt och fibromyalgi

Tänk att äta yoghurt dagligen. Man tror att yoghurt ger näring och stärker immunförsvaret, och eftersom fibromyalgi anses vara resultatet av ett immunförsvar fungerar, verkar yoghurt konsumtion för att hjälpa upphäva symtomen.

Previous:nothing Next:racing hjärtfrekvens hos barn

Relaterade artiklar


 • vad drinkar rena levern?
 • klimakteriet viktkontroll
 • om klimakteriet och hjärtklappning
 • livsmedel som är dåligt för menstruationskramper
 • hur man förbereder för en pappa screening
 • hysterosalpingogram förfaranden
 • Användningen av östrogen kräm efter klimakteriet
 • de bästa sätten att inte bli gravid
 • de bästa sätten att göra vården mer överkomligt
 • Hur du tar ett bad under graviditeten
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com