kroppshållning övningar för lordos

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-05-16
Lordos är en term som används när en person har en ökad krökning i sin nedre delen av ryggen, skapar en konvex kurva luta deras nedre delen av magen och bäckenet framåt. Det är vanligtvis kallas swayback. Denna krökning gör ingenting för att den övre halvan av kroppen, men trycket i musklerna på nedre halvan, och leder i benen, är där de flesta problem uppstår. Grundläggande stretching och utövar kommer att hjälpa till att förebygga och begränsa effekterna av lordos

Office tips

En grundläggande sak som kan hjälp lordos sitter ner mindre. Genom att stå mer, underkroppen kunna sträcka musklerna hela tiden. Om du inte har ett jobb där man sitter ner större delen av dagen, gör det till en vana att gå upp varje 15 minuter och stretch. Ett annat tips att göra på kontoret är att få av din stol och knäböja vid datorn skrivbord. Gör en bra 90-graders vinkel vid knäna och försök att hålla ryggen så rak och sträckte ut som möjligt.

Sträcker

Den första sträckan som kan hjälpa lordos lägger på rygg och föra upp knäna till bröstet. Grab du knän och placera tätt runt bröstkorgen och håll denna position i 30 till 60 sekunder. Annan sträcka är på knä på golvet med ett knä ner och det andra benet upp. Häva sig framåt som du skulle göra regelbundna utfall och detta kommer att stärka din höftböj. Gå fram och tillbaka mellan benen tills du känner ett bra drag.

Övningar

Grundläggande övningar kommer att göra en dramatisk effekt i att bli av svankrygg. Abdominal crunches är ett av de enklaste och mest effektiva övningar du kan göra för denna sjukdom. Prova att göra cirka 30 crunches i mellan sträcker att hålla höftböjarmuskelaturen lös. En annan snabb övning bara är att låta din sida benet sving till sida, kommer du att se många kickers och löpare göra detta för att slappna av. Brace en arm och ansikte kroppen mot väggen. Swing benet fram och tillbaka ca 15 gånger, att få dem så lös som möjligt och fortsätta att göra utfall. När du fått kläm på det utfall, dit några hantlar bidra till att stärka benmusklerna.

Previous:nothing Next:Painkiller detox

Relaterade artiklar


 • hem rättsmedel för spädbarn gas
 • hem rättsmedel för en igensatt öra
 • graviditet måltidsplan
 • tester för högt kolesterol
 • hur man kan bli av gnetter
 • perineal smärtlindring
 • Hur får man en frisk familj
 • Kan man bli gravid när du inte har ägglossning?
 • botemedel för Jock Itch
 • laser hårborttagning under graviditeten
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com