livsmedel som orsakar svampinfektioner

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-05-30
Jäst infektioner är obekväma och ibland smärtsam. Candida, svampen som orsakar jäst infektioner, förekommer naturligt i vår kropp. Candidiasis, den medicinska termen för jäst infektioner, uppstår vanligen när det sker en förändring i miljön i kroppen gör att jästen att växa snabbare. Jäst infektioner kan förekomma i munnen eller i slidan /underlivet, eller i hela kroppen. Jäst infektioner kan oftast behandlas framgångsrikt av över disk krämer, stolpiller eller ett recept från din läkare. Vissa livsmedel är mer benägna att orsaka jäst infektioner än andra. Efter nedan kost riktlinjer kan minska dina incidensen av att få en svampinfektion

Du behöver:. .
Patient

Typer

Symtomen vid vaginal candidiasis är rodnad, sveda , svullnad och klåda i vulva och vagina område, som kommer att bli värre om de inte behandlas. Det finns vanligtvis en tjock, vit ansvarsfrihet åtföljs av ett dåligt lukt i avancerad jäst infektioner. Du kan ha ett eller flera av ovanstående symtom i varierande grad från mild till intensiv. Trasten eller candidiasis i munnen är också orsakas av överväxt av jäst i munnen eller mag-tarmkanalen. Symptomen är vita fläckar på tungan eller i munnen. Hörnen på munnen kan vara spruckna och det kan smärta och svårigheter att svälja.

Funktion

Candida naturligt förekommande i kroppen, men när det blir utom kontroll är det ibland på grund av den mat du äter. En mycket socker diet ibland passerar ut genom kroppen i urinen och slidsekret förändra miljön i slidan. Jästsvampen feeds och förökar sig i en söt miljö och en kost rik på söta sockerhaltiga livsmedel, inklusive fruktos, kan orsaka jäst att växa.

Foods

Starkt raffinerad mat som är full av socker, som munkar, godis, kakor bör socker i ditt kaffe, kakor och choklad begränsas eller undvikas. Söt läsk och juice kommer också att höja sockerhalten i blodet. Också se upp för frukter som är hög i fruktos socker och som, körsbär, vindruvor, bananer, torkad frukt, russin, mandariner, mango, plommon och granatäpplen. Mycket raffinerade kolhydrater som vitt bröd, pasta, vitt bagels och tortillas mjöl kan också öka sockret i blodet och bör ätas med måtta.

Lösning

acidophilus och yoghurt innehåller en god bakterie som kallas mjölksyrabakterier, vilket balanserar jästen och bör ingå i din kost. Dricka acidophilus och äta yoghurt varje dag är en bra idé. Ibland köpta yoghurt är mycket högt i socker, se till att undvika det. Göra din egen hemlagad yoghurt med yoghurt maskin kan vara roligt och också låter dig styra hur mycket socker i din yoghurt. Acidophilus piller finns även i kapselform.

Lösning

dricka mycket vatten hjälper späda ut socker i blodet innan du kissar ut det. Drick minst 8 glas vatten om dagen.

Kom ihåg att rådgöra med din läkare innan du ändrar din kost.

Previous:nothing Next:microgynon biverkningar

Relaterade artiklar


 • hur man skär dentala kostnader i hälften
 • den bästa hemsidan botemedel mot gikt
 • vikten av en frisk lever
 • hur man täcker en graviditet med sjukförsäkring
 • vad är meningen med fördomsfull?
 • hur man gör Heimlich manövrera och rädda ett liv
 • gnälla vatten instruktioner
 • vad gör kalcium förkalkningar i ditt bröst menar?
 • hur man kan bli av huvudlöss giftfri behandling
 • gynekologiska tentamen förfaranden
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com