naturlig sängvätning bota

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-05-15
Sängvätning kan vara pinsamt och orsaka självförtroende frågor för äldre barn. Barn som har att göra med detta problem kamp med sociala arrangemang såsom övernattningar av rädsla för att bli upptäckt av vänner. Hjälp ditt barn hantera sängvätning innebär en mild, kärleksfull inställning

Orsaker

En av de största misstag som föräldrar. kan göra är att erbjuda belöningar och incitament som om barnet alltid torrt och straff eller förlägenhet om de har en olycka. Sängvätning är en okontrollerad och ofrivillig urinering under sömnen-barnet inte kan förutse det eller stoppa det. Förstå vad som orsakar sängvätning kan göra det mindre frustrerande problem och göra det lättare att arbeta med ditt barn i en vårdande sätt att hitta ett botemedel.

Några av orsakerna kan inkludera stress, för liten blåsa, oregelbundna mönster sömn och hälsoproblem som diabetes, urinvägsinfektioner, förstoppning och epilepsi.

Ta ditt barn till läkare om detta fortsätter senaste sex år eller om villkoret är mycket långlivade.

Naturliga botemedel

Några naturliga sätt att behandla sängvätning inkluderar användning av örter, såsom majs siden, ek bark, buchu, persilja eller groblad. Gör en infusion av stöpning en handfull torkade örter i kokande vatten i tre till fem minuter. Sila den och sedan dricka det som te. Har te senast 3 kl ge tid att arbeta innan läggdags.

Du kan även prova 1500 mg magnesium och 350 mg kalcium dagligen för att hjälpa spasmer kontrollera urinblåsan. Du kan också prova att massera barns inre lår med StJohannesört olja att hjälpa till med stress, och lära barnet hur man gör Kegel övningar för att tona bäckenbotten.

har också barnet undvika vätskor några timmar innan sängen och uppmuntra honom att kissa innan går till sängs för natten.

vad man ska undvika

Har barnet undvika livsmedel som kan vara irriterande på blåsan såsom sötsaker och läsk, skräpmat, bearbetade livsmedel, koffein och konstgjorda färgämnen och konserveringsmedel.

också prata med ditt barn om någon stress han kan ha drabbats av vare sig hemma eller i skolan och försöka eliminera det.

Previous:nothing Next:maleria biverkningar

Relaterade artiklar


 • viktminskning under graviditeten
 • fysisk aktivitet och benhälsa
 • Kegel övningar för blivande mammor
 • hur man kan bli av toe nagelsvamp ordentligt
 • hur man upp i vikt under graviditeten
 • angiogenes tillväxt
 • hem rättsmedel för barn med urinvägsinfektion
 • hur exakt var tidigt graviditetstester?
 • Graviditet och högt blodtryck symtom tryck
 • fördelarna med en Tempurpedic madrass
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com