opiater behandling

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-05-31
Behandling för opiatberoende omfattar en period av avgiftning följt av rådgivning, sjukhusvård på en grupp anläggning eller andra terapier som syftar till att bibehålla nykterhet

Du behöver:. .
Patient

Återkallelse Rättsmedel och behandlingsalternativ

Det finns en mängd olika alternativ för behandling av opiatberoende, som ett hem detox är endast en. Andra metoder inkluderar snabba detox, metadon eller Suboxone behandling och hjälp återkallande i en behandlingsanläggning. Oavsett vilken metod du väljer, finns det några saker att tänka på att kan göra processen enklare och öka dina chanser att uppnå varaktig nykterhet.

Detox kan vara stressande för både kropp och sinne, så försök att skämma bort dig själv under denna tid. Ge dig själv en chans att återhämta sig genom att få massor av sängläge, dricka mycket och äta så hälsosamt som möjligt. Tänk på att återtag är en tillfällig olägenhet och kommer att passera. Detox hjälpmedel som flytande zeolit, destillerat vatten och kolon rengöringsmetoder som lavemang och tarmsköljningar kan påskynda processen, men är inte nödvändiga för återvinning.

som utsättningssymtom blekna, kanske du börjar känna spänd eller orolig. Hård fysisk träning är en stor utlopp för stress och kan även hastighet hjärnans återhämtningsprocessen genom produktion av endorfiner och andra nöjen-inducerande kemikalier. Att hålla en dagbok, gå på gruppmöten missbruk och prata med en drog kurator eller psykisk sjukvårdspersonal regelbundet alla kan vara avgörande för att bibehålla nykterhet.

Hem Detox inköpslista

opiatabstinens kan vara en svår process, men är sällan farligt för en hälsa. Om du försöker ett hem detox, fylla på det som du behöver i förväg för att undvika att behöva göra det senare.

För nedstämdhet och ångest som följer med tillbakadragande, kosttillskott som valerianarot, 5-HTP, och johannesört kan erbjuda lindring. Enligt NaturalNews. com är johannesört lika effektiv vid behandling av vissa former av depression som SSRI-antidepressiva läkemedel. Både 5-HTP och johannesört påverkar serotonin, en signalsubstans som ansvarar för humör, cyklar sömn och andra mentala tillstånd. Valerianarot innehåller valerenic syra, ett ämne som liknar Valium som hjälper lätthet sömnlöshet och ångest.

Imodium (loperamid) kan vara en livräddare under opiat detox. Det är med liknande struktur som Demerol och lindrar gastrointestinala symtom som diarré och kramper med få biverkningar. Medicineringen Dramamine (dimenhydrinat) är också bra för illamående, liksom teer gjorda av ingefära och pepparmint. Over-the-counter smärtstillande i kombination med användning av en värmedyna ger en billig, effektiv lösning för smärta, medan krämer innehållande metylsalicylat eller capsaicin kan erbjuda externa lättnad.

Försiktighetsåtgärder och allmänna säkerhet

Vissa mediciner och kosttillskott kan ha oväntade interaktioner. Konsultera en läkare innan ett hem opiat detox, speciellt om du lider av en allvarlig kronisk hälsotillstånd.

Previous:nothing Next:fiskolja för att gå ner i vikt

Relaterade artiklar


 • personlig hygien aktiviteter för barn
 • kostnaden för Plan B
 • frågor att ställa din läkare innan graviditeten
 • hälsosam mat guide för barn
 • frekvent urinering hos barn
 • mjuka kontakter vs hårda kontakter
 • biverkningar av rephresh
 • hur man ska behandla svampinfektioner under graviditeten
 • hosta rättsmedel under graviditeten
 • hur du packar en miljövänlig skollunch för ditt barn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com