örter och vitaminer för män

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-05-20
Det finns en hel del hype i media om kvinnor och vitaminer de är tänkt att vara med. Det finns mycket mindre surr dock om vad vitaminer och mineraler män ska ta. Det är lika viktigt att män tar vitaminer och mineraler-samt hålla sig frisk med örter och kosttillskott-som det är för kvinnor och barn

Du behöver:
badmössa
. . Öronproppar.

Multi-vitaminer

En bra dagliga vitamin för en man bör innehålla en mängd B-komplex vitaminer. Män som är shopping för en bra multivitamin bör ägna stor uppmärksamhet åt vitaminerna B6 och B12. Vitamin H är också viktigt för män. Vitamin H är känd för att hjälpa till att minska håravfall, och folsyra kan hjälpa regenerera nya celler i hela kroppen. När shopping för en god kvalitet multivitamin, leta efter sådana som innehåller betakaroten, vitamin C, vitamin E och lykopen. Alla dessa vitaminer hjälper också behålla prostata hälsa.

Vem bör ta vitaminer?

Men i alla åldrar bör vara oroliga deras intag av vitaminer och kosttillskott. Det spelar ingen roll vilken ålder man är eller vilken typ av livsstil han leder, vitaminer och mineraler är viktiga för den allmänna hälsan. De flesta män är meningen att äta mellan fem och nio portioner av frukt och grönsaker per dag utan att göra det kan vara svårt. För män är på språng, med en god kvalitet multivitamin kan vara till nytta i stället för att äta rätt mat. Äta är väl dock viktigt och män bör försöka att äta hälsosamt, välbalanserade måltider varje dag.

Öka din testosteron

främja och öka testosteron är viktigt för en man. Som män ålder, bromsar produktionen av testosteron naturligt. Testosteron är nödvändigt för att hålla muskler och ett ungdomligt utseende och styrka. Vid tiden en man fyller 40 år kan produktionen av testosteron sjunka med så mycket som en procent för varje år. Så som män ålder, måste de skapa mer testosteron. Det är där testosteron stöd kan vara till hjälp. Kost och motion kan också hjälpa till att bygga testosteron i kroppen. Kosttillskott såsom DHEA och fiskolja kan också bidra till att skapa testosteron i kroppen. Dessutom kan tillskott hjälpa till att minska stress och hjälp med att få bättre sömn. För män som är över 40 år gammal och känner mig trött och svag eller som om de förlorar muskler, kan en testosteron komplettera hjälp med bättre hälsa och välbefinnande.

Prostata support

Prostata stöd är avgörande för mäns hälsa. Ta en multivitamin som Vitabase Prostata Stöd kan vara fördelaktigt. Det är speciellt framtaget för prostata hälsa, innehåller en hög styrka av Saw Palmetto och pygeum och kan bidra till att minska symtom på godartad prostataförstoring.

Fertilitet Örter för män

Ginseng, pycnogenol, Saw Palmetto, linfröolja och astralagus är utmärkt för att öka fertiliteten hos män. Ginseng hjälper till att höja testosteronnivåerna, pycnogenol naturligtvis ökar normalt fungerande spermier, Saw Palmetto kan användas för behandling av manlig impotens, hjälper linfröolja hålla spermier frisk och astralagus kan förbättra spermieantalet.

Previous:nothing Next:Vilka vitaminer hjälpa spik tillväxt?

Relaterade artiklar


 • hur man överlever den första trimestern av graviditeten
 • krämer för att bli av gynekomasti
 • livsmedel för att undvika med prostatit
 • hur man kan bli av sebum på penis
 • graviditet träningstips
 • tillfällig vård för äldre
 • smärtlindring hos barn
 • hur man hittar hälsosam kål kostvanor
 • vitlök botemedel mot jäst
 • Vilka är biverkningarna av p-piller?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com