phentermine dosering information

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-05-28
Phentermine är ett effektivt amfetamin typ av viktminskning recept som används av patienter för att minska aptiten. De flesta patienter som börjar använda fentermin för viktminskning kommer att börja se resultat direkt efter ta medicinen. Det genomsnittliga beloppet för viktminskning är 8 till 12 pounds per månad. Fentermin måste användas i kombination med beteendeterapi ändringar, en förbättrad daglig kost och regelbunden motion för att uppnå optimala resultat och främja långsiktig viktminskning

Du behöver:.
Patient.

doseringsinformation

Patienter ta dagliga doser av fentermin i antingen 15, 30 eller 37,5 mg piller för att undertrycka sin aptit för att uppnå viktminskning. Patienter som får ihållande hunger kan öka sin dosering belopp och oftast bättre aptit dämpning. De som upplever irriterande biverkningar kan minska sina dosering beloppet och typiskt finna tröst och fortsätta ta medicinen. Patienterna uppmuntras att ta medicinen under högst 12 veckor.

Biverkningar

Phentermine är ett stimulerande medicin som kan påverka sömnen och orsaka muntorrhet förhållanden. De upplever sömnproblem på grund av medicineringen bör ta sin dagliga dos tidigare under dagen att man ska hinna på kvällen för att medicineringen ska avta och främja regelbunden sömn. Patienter som upplever muntorrhet förhållanden kan öka vätskeintaget för att avhjälpa problemet. Ytterligare biverkningar som orsakas av Phentermine kan inkludera mild huvudvärk, förstoppning, irritabilitet, rastlöshet, ångest, tillfällig hjärta förnimmelser racing, dimsyn och yrsel. De biverkningar av Phentermine tenderar att avta inom de första veckorna av behandlingen hos de flesta patienterna.

Överväganden

Patienter som tar rutinprovning urin läkemedel behöver anmälas arbetsgivare och alla andra som kräver drogtester att de tar sin medicin innan testet utförs. Phentermine har en liknande kemisk sammansättning till amfetamin, som kan utlösa positiva resultat på drogtester.

Missuppfattningar

Phentermine var en gång en komponent i den populära Fen-Phen viktminskning medicinering kombination. Fenfluramin, även känd som Pondimin var frivilligt bort från de amerikanska marknaderna efter förfrågan från FDA att den orsakar skada hjärtklaff. Phentermine konstaterades inte att bidra till hjärtklaff skador och fick stanna på marknaden.

Varning

Patienter som tar Phentermine aldrig bör öka sin dosering belopp i hopp om att utlösa en ökad effekt och ytterligare viktminskning. Med stora mängder Phentermine för längre tid kan orsaka hudproblem, sömnproblem, personlighetsförändringar, hyperaktivitet och irritabilitet.

Previous:nothing Next:BTS riktlinjer för astma

Relaterade artiklar


 • HDL i blodet
 • alternativ till mjölk för spädbarn
 • Hur man vet om din skola är klar för influensa utbrott (H1N1 svin influensa)
 • hur man köper bipollen
 • att hjälpa rökare sluta röka
 • medicin mot depression under graviditeten
 • hur man kan bli av blåmärken naturligt
 • Hur kan jag bli av med springmask?
 • vad som finns i vaccinet skott?
 • Vilka är biverkningarna av p-piller?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com