sig att slappna av bättre hemma

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-05-22
I dagens stressade värld måste vi alla att hitta tid att slappna av. Det kan vara svårt, och vissa av oss inte har tid för en semester. Avkopplande kan vara svårt med barn, hushållsarbete, vår karriär och livet i allmänhet. Kom ihåg att ingen lever för alltid och vi måste fokusera på oss själva ibland
1.
Ta några minuter innan du går till jobbet och plocka upp runt huset. Om du behöver tvätta kläder den dagen, gå vidare och en belastning för. Du kan alltid sätta belastningen i torktumlaren när du kommer hem, det kommer att spara ett par minuter senare. När du kommer hem till ett renare hem ni stress inte så mycket. Vilket innebär mer avslappnad.
2.
Organisera dig. Om du är mer organiserade, inte stress du inte så mycket om allt. Detta sätt kan du organisera din tid. Kom ihåg att schemalägga din tid. När du schemalägger det, låta alla veta när det är. Informera dem om att det här är din tid, och du inte vill bli störd.
3.
När du har din tid schemalagda, bestämma vad du vill göra under den tiden. Om du bestämmer dig innan hand, då du inte kommer att spendera de första minuterna beslut. Det spelar ingen roll vad du väljer, se bara till att det är något du kan slappna av gör.
4.
Använda stearinljus. Det spelar ingen roll vad lukten är, så länge du gillar det. Alla tenderar att slappna av lite när de går in i ett rum och har en behaglig doft. Du kan även använda diffusorer. De luktar bra, och du behöver inte oroa dig för dem bränna ner hela huset.
5.
Få en liten fontän. Jag har en på mitt kök. Den är liten, men ljudet av vattnet som strömmar tenderar att slappna av mig. Det är bra när jag lagar mat och njuta av rogivande ljud.

En sak att komma ihåg när du vill koppla av är att fokusera på dig. Ta lite tid för dig själv och koppla av. Under denna tid, oroa dig inte om någonting. Dina problem och bekymmer kommer fortfarande att vara där för dig när du är klar, så att inte tänka på dem alls under denna tid.


Previous:nothing Next:hur man kan hantera vårdgivare skuld

Relaterade artiklar


 • hur man håller upp din leverans bröstmjölken när barnet inte kan eller vill amma
 • hur mycket hår har en person som växer i en månad?
 • dieter som fungerar för barn
 • natriumfattig kost under graviditeten
 • graviditet övningar för varje månad
 • mejeri intolerans kost för barn
 • HCTZ biverkningar
 • hem rättsmedel för croupy hosta
 • Trileptal biverkningar hos barn
 • Kan man bli gravid utan att ha en period?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com