stor utövar & planer kost för tonåringar

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-05-05
Stora träna och kost planer för tonåringar bör grundas på en balanserad kost och en hälsosam motion rutin. Tonåringar är fortfarande växer och utvecklas, och bör aldrig delta i modefluga kostvanor eller utesluter vissa livsmedelsgrupper. Föräldrar måste skapa en positiv atmosfär i hemmet för att stödja tonåringar "utöva och planer kost. Positivt stöd från föräldrar kommer att resultera i positiva resultat och ökad självkänsla. Negativa attityder mot att utöva och kost planer kan skada tonåringarnas självkänsla samt eventuellt leda till ätstörningar och förvrängd självbild.

Diet Plans för tonåringar

Viktminskning är en svår uppgift för alla, oavsett ålder. Tonåringar som vill gå ner i vikt inför utmaningen att gå ner i vikt men ändå bibehålla tillräckligt med näring från mat för att säkerställa tillväxt och utveckling. Många tonåringar känner otillräcklig, eftersom deras förväntningar på vikt och utseende är orealistiska, baserat på annonser och bilder av de medier som har retuscherats att porträttera perfektion.

För tonåringar bör viktkontroll vara om långsiktiga framgång. Tonåringar måste permanent ändra sina dagliga matvanor istället för Crash diet, med bantningspiller och försöker andra extrema åtgärder för att gå ner i vikt. Gå ner i vikt alltför snabbt som en följd av dessa åtgärder leder nästan alltid till att få den ursprungliga vikten tillbaka, om inte mer.

jättebra kost planer för tonåringar innebär att ta små steg till bättre hälsa. Tonåringar bör börja i liten skala, som att ge upp läsk i en vecka och ersätter dem med vatten eller lättmjölk. Tonåringar kan även äta mindre vid måltiderna, men ökningen hur ofta de äter. Äta mindre, täta måltider kommer att hålla blodsockernivån stabil och förhindra ungdomar från att känna sig hungrig och berövade under dagen.

Tonåringar efter en balanserad diet plan måste dike skräpmat och se till att de äter minst fem portioner frukt och grönsaker. Andra kostförändringar som kommer att bidra till att kasta pounds ersätter vitt bröd med hela korn bröd och minska stekt mat och ersätta dem med bakad, grillad eller kokt mat. Byta kaloririka drycker såsom läsk med vatten och låg fetthalt nedskärningar mjölk tillbaka på många tomma kalorier som också kan främja viktminskning.

Motion Planer för Teens

En bra diet plan för tonåringar måste åtföljas av en stor övning plan för effektiv viktkontroll. Inte bara kommer tonåringar hantera vikten och öka hälsan, men en bra övning plan kommer också att öka energi nivåer och förbättra humöret.

Många tonåringar har möjlighet att hantera sin vikt på ett effektivt sätt genom att bränna kalorier från att delta i lagidrotter och /eller utöva minst 60 minuter dagligen. Tonåringar bör försöka införliva aerob träning, styrketräning och flexibilitet utbildning i sitt dagliga träningsprogram. Aerob träning ingår alla övningar som ökar blodflödet, får hjärtat att pumpa och orsakar svår andning. Lagsporter som ger stor aerob träning inkluderar fotboll, ishockey, lacrosse, basket, rodd och simning. Om dina tonåringar är inte i lagsporter, uppmuntra dem att få aerob träning genom att dansa, åka inlines, löpning, promenader, cykling, skidåkning och vandring.

Styrketräning bör vara en viktig del i de bra träning plan för tonåringar. Starka muskler skyddar lederna och förebygga skador. Muskler bränner även mer energi än fett när tonåringar sitter fortfarande, vilket kommer att hjälpa bränna kalorier, gå ner i vikt och i slutändan behålla vikten mer effektivt. Styrketräning övningar för att försöka inkludera armhävningar, pull-ups, knäböj, ben väcker och crunches. Yoga och Pilates kan också ge fördelar styrketräning för hela kroppen.

Flexibilitet övningar förbättra idrotten prestanda och förhindra spända muskler och stukningar. Stor flexibilitet övningar för tonåringar innehålla kampsport, balett, gymnastik, pilates och yoga. Standard stretching innebär också stor flexibilitet övningar.

Previous:nothing Next:när är det för sent i graviditeten att börja träna?

Relaterade artiklar


 • typer av system i den mänskliga kroppen
 • saker att inte göra innan cellprov
 • Vad kan orsaka svår smärta kolon?
 • hur man överlever den första trimestern av graviditeten
 • testosteron grädde vs injektion
 • behandling för klimakteriebesvär nattliga svettningar
 • katt allergier hos barn
 • magsmärtor hos barn
 • hur man hittar information om hälso-och sjukvård
 • hur man kan minska kalorier och fett från din diet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com