torrhosta rättsmedel för barn

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-05-19
Hosta är ett vanligt barndomen symptom och tillstånd som är oftast resultatet av en förkylning, virus eller allergier. Hosta är oftast inte ett tecken på ett allvarligt tillstånd om det inte åtföljs av en hög feber. Barn upplever ofta torr hosta, som kan behandlas med en mängd olika åtgärder för att lindra symtom och ge tröst

Huskurer

Torr hosta hos barn kan behandlas hemma med åtgärder såsom att sätta en förångare i barnets rum för att öka fukt i luften och ger återfuktad luft för andas. Du kan lägga till eteriska oljor som eukalyptus, rosmarin eller pepparmynta för att skapa en ånga ånga som kommer att ge ytterligare hjälp till en torr hosta.

Skapa ett ångbad i badrummet kan också lugna torr hosta.

Slå varmt vatten i duschen och stängde dörren så att ångan kan bygga upp i rummet.

Sitt med ditt barn i ångan i minst 20 minuter för bästa resultat. Läs en bok för ditt barn att hålla dem underhöll medan fördriva tiden.

Cool drycker såsom kallt vatten eller juice också kan vara lugnande och välgörande för behandling av torr hosta hos barn. Undvik citrusjuicer såsom apelsinjuice eller läsk -. Som kan irritera en halsont som orsakas av en torr hosta

professionell behandling

Din barnläkare kan rekommendera en hosta suppressant för att minska torrhosta symtom, men med hjälp av hostmedicin hos barn under 4 år rekommenderas vanligtvis inte.

Din barnläkare kan rekommendera nebulisatorn andas behandlingar när ett barns hosta orsakas av astma.

Torr hosta hos barn som ett resultat av allergier kan behandlas genom att eliminera det allergen källan och förskrivning antihistaminer för att behandla allergiska symtom.

hosta kan användas för att behandla torr hosta symtom hos äldre barn, men dem som är yngre än tre skulle kunna kvävas, och ska inte ges halstabletter. Om du känner att ditt barns torrhosta symtom skulle ha nytta av hosta, kolla med din barnläkare för att se om hon tycker de är säkra för ditt barn. Är

Överväganden

De flesta förkylningar orsakas av ett virus. Antibiotikabehandling kommer inte att vara effektiv vid behandling av en torr hosta som orsakas av en förkylning eller virus. Du kan behandla torrhosta symptom under den tid av viruset, vanligen cirka två veckor.

Kontakta din barnläkare om ditt barn har en torr hosta som åtföljs av en feber på 102 grader eller högre. Hosta med hög feber kan innebära en mer allvarlig infektion såsom lunginflammation, och kräver omedelbar läkarvård.

Previous:nothing Next:hemmagjord tandkräm för barn

Relaterade artiklar


 • kolon rengöra komplikationer
 • hur man kan förbättra manliga könsorganen lukt
 • hur mycket kräkningar förknippas med graviditetsillamående?
 • Var finns alveolerna finns i kroppen?
 • koffein drog fakta
 • kost för att sänka det onda kolesterolet
 • hur man kan lyfta fram och stärka manlig fertilitet
 • nariga läppar behandling
 • tecken på klimakteriet debut
 • sig att gå själv i form
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com