tri-sprintec födelsekontroll information

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-05-07
Tri-Sprintec är ett recept p-piller som används för att behandla akne samt reglerar kvinnans menstruationscykel. Tri-Sprintec är en variant av Ortho Tri-Cyclen, och det är en progestin och östrogen kombination piller. Det fungerar genom tjockare slem som finns i livmoderhalsen, vilket gör det mer svårt för spermier att tränga igenom. Det var så det förhindrar graviditet

Funktion

Tri-Sprintec är ett hormonellt p-piller som används för graviditet förebyggande. . P-piller har också varit framgångsrik i behandlingen av acne, endometrios, menorragi (rikliga menstruationer) och dysmenorré (smärtsamma perioder). Speciellt ökade PMS symtom och andra oregelbunden menstruation ofta få användning av ett p-piller också.

Med Tri-Sprintec ordentligt

Tri-Sprintec ska tas en gång dagligen vid ungefär samma tidpunkt varje dag antingen på middagstid, under middagen eller innan sängen. Detta gör att kroppen reglera sig själv med de specifika hormon doser. P-piller kan tas med eller utan mat. Ta de 28 piller i din tabletter i ordning. Om ett piller missas av någon anledning, ta två piller när ens nästa dos skulle inträffa. Tri-Sprintec bör förvaras i rumstemperatur hetta, extrem värme kan påverka effekterna av p-piller

biverkningar

precis som alla andra p-piller, har Tri-Sprintec olika biverkningar. . Några av dessa biverkningar är: spotting, genombrottsblödning, kräkningar, illamående, huvudvärk, migrän, ömma bröst, minskad sexlust och ökat blodtryck. Om någon av dessa biverkningar kvarstår, kontakta läkare att undersökas och för ytterligare anvisningar om huruvida de ska väcka Tri-Sprintec.

Vem ska undvika att ta Tri-Sprintec

Alla som har en historia av depression, blod blodproppar, stroke, migrän eller bröstcancer bör rådgöra med en läkare innan du väljer att ta hormonella p-piller. Andra kvinnor med högt kolesterol, sjukdomar i gallblåsan, leversjukdom, diabetes eller andra hjärtproblem ventil ska undvika att ta Tri-Sprintec.

Försiktighetsåtgärder

I likhet med användning av något hormonellt p-piller, kan uppkomsten användning av p-piller orsaka spotting och genombrottsblödning. Användningen av en p-piller ökar också risken för blodproppar till dem som använder dem. Kvinnor som röker, är gravid eller kan vara gravid-och kvinnor som ammar-bör inte ta Tri-Sprintec. Sluta använda p-piller om du får svullna ben, bröstsmärta, domningar någonstans på kroppen, smärtsam andning eller gulfärgning av hud. Konsultera en läkare för omedelbar medicinsk vård.

Previous:nothing Next:livsmedel som bidrar till att minska förstoppning

Relaterade artiklar


 • hur kan jag orsaka utvändigt impotens?
 • den bästa halsont rättsmedel
 • hur sluta dricka alkohol, utan AA
 • bästa behandlingen för ED
 • olivolja att bli av med huvudlöss
 • vad gör kalcium förkalkningar i ditt bröst menar?
 • hur man hittar en diabeteskost guide
 • effekter av kontinuerlig användning av progesteron kräm
 • symptom på en dålig svampinfektion
 • vilka sjukdomar kan diagnostiseras med cellprov?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com