uppsvullna ögon behandlingar

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-05-26
Uppsvullna ögon kan vara ett resultat av allergier, sömnbrist, nyligen tårar eller vätskeretention och även om villkoret är fula och obekvämt, det är också mycket behandlingsbar. Några minuter och några leveranser du bör ha till hands i ditt kök kan få dina ögon utvilad och känna sig normal. Mindre ofta kan uppsvullna ögon signal en infektion eller andra problem, så om dessa grundläggande åtgärder inte fungerar efter en dag, bör du konsultera en professionell

gurkskivor

gurka skivor används ofta som ett botemedel mot svullna ögon på grund av den höga vatten-och kiselinnehåll. Klipp en kyld gurkan i tjocka skivor och lägg en över varje av dina slutna ögonlock. Luta dig tillbaka och koppla av i 10 minuter eller så, tills gurka skiva når rumstemperatur. Upprepa om nödvändigt.

Ice Water

Cold kommer att göra underverk för att tygla blodkärlen och minska svullnad runt ögonen. Mätta två bomullsrondeller med isvatten och lägg dem över din slutna ögon. Byt ut elektroderna efter 10 till 15 minuter om det behövs. Tänk på att du vill administrera kallt att den känsliga huden runt ögonen, inte is. Trampdynorna skall kännas behagligt kallt men inte så mycket att temperaturen är obehagligt.

Byt ut din ögonmakeup

Alltid ta bort din ögonmake varje natt för att undvika rester orsakar irritation. Om uppsvullna ögon är ett vanligt problem för dig, kan du ha utvecklat en allergisk reaktion mot ögat make-up. Överväga att ersätta din ögonmakeup med ett mer naturligt mineralvatten varumärke. Mineralbaserade makeup bör också noggrant bort varje natt.

Tepåsar

Tillåt två tepåsar (antingen kamomill örtte eller någon form av svart te) och brant i kallt vatten i 10 till 15 minuter. Ta bort tepåsar och tryck försiktigt överflödigt vatten ut. Placera en över varje stängda ögonlock och låt det sitta i 10 till 15 minuter. Returnera te till vattnet och upprepa om det behövs. Kamomill är särskilt känd för sina lugnande doft och anti-inflammatoriska egenskaper. Svart te har garvsyra, som också fungerar som en anti-inflammatorisk. Den använda tepåsar kan sparas i kylen i upp till två veckor att använda igen.

Hydrate

vattenbindningen en vanlig orsak till svullna ögon och är ofta orsakas av uttorkning eller för mycket natrium i kosten. Se till att du dricker minst åtta glas vatten om dagen och skära ner på ditt intag av salt också.

Previous:nothing Next:hur man kan bli av käklinje fett

Relaterade artiklar


 • reflux rättsmedel för gravida kvinnor
 • Varför är hår tillväxt annorlunda?
 • hur du kontrollerar din blodsockernivå
 • hem rättsmedel för IPV
 • Är det säkert att använda en badtunna under graviditeten?
 • näsblödning bota
 • strippa membran för att hjälpa till arbetsmarknaden
 • Vad gör en vasektomi kosta?
 • reflux behandlingar för en nyfödd baby
 • hur man kan bli av blåmärken naturligt
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com