vad är orsakerna till svåra magkramper och smärta i nedre ryggen?

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-05-27
Kramper i buken och nedre delen av ryggen är vanliga sjukdomar. De kan vara mycket smärtsamt ibland och kan ändra den dagliga scheman av de enskilda som drabbas. De flesta av smärta som kommer från magen, liksom från nedre delen av ryggen regionen, kan behandlas och kontrolleras om än tidvis, smärta i nedre ryggen är svårare att diagnostisera och behandla

Du behöver:. .
Patient

Svår magkramper

Svår magkramper, även känd som magen värker, är smärta i magtrakten som sträcker sig från nedre delen av bröstkorgen till ljumsken. Eftersom det finns många olika organ i magtrakten, kan en sådan smärta har sitt ursprung från andra organ med anknytning till rötning, inklusive små eller stora tarmar, lever, gallblåsa, tillägg, njurar eller mjälte. Ibland magont orsakas av bakterier eller andra infektioner såsom en vanlig förkylning eller influensa.

Lower Back Pain lägre ryggont upplevs ofta av många olika skäl. Denna typ av smärta är centrerad på timret spinal regionen och det är oftast åtföljs av svår sveda och värk förnimmelser som kan vara mycket smärtsamt och obekväm för patienten. Några smärta i nedre ryggen kan bero på svaghet i nedre delen av ryggen, i samband med problem i ligament, muskler och senor.
. .

Orsaker Svår magkramper

Det finns många faktorer som bidrar till buksmärta . Blindtarmsinflammation som endast är känd som inflammation i mänskliga bilaga, är en möjlig faktor. Bowel hinder som kan följa av förstoppning, är kända för att orsaka allvarliga magkramper. Diarré kan orsaka uttorkning och buksmärta och kramper.

Andra faktorer som orsakar kramper i buken

Många typer av livsmedel kan vara förorenade och kan möjligen leda till att alla typer av matförgiftning. Vissa personer kan vara allergiska mot livsmedel som kan uppröra magen när sådana livsmedel konsumeras. Överskott koncentrationen av gas i magen kan orsaka svåra magkramper. Gastroesofageal reflux, halsbränna, bråck eller inflammatoriska tarmsjukdomar-även känd som Crohns sjukdom-är också faktorer som bidrar till svåra magkramper

Orsaker till Lower Back Pain

Många faktorer kan orsaka eller leda till lägre ryggsmärtor. Några olyckor till nedre delen av ryggen regionen eller andra skador som påverkar musklerna kan leda till allvarlig ryggsmärta. Ibland kan åldrande orsaka benskörhet och detta problem kan också leda till försämrade brosk som kan orsaka svår smärta. Osteoporos kan leda till förlust av ben eller frakturer som också kan leda till smärta i nedre ryggen. Cancer och Fibromyalgi är också kända faktorer vilka kan bidra till smärta i nedre ryggen. Inflammationer på muskler, senor och ligament på området kan utvecklas till smärta i nedre ryggen, liksom.

Previous:nothing Next:antisocial uppförandestörning

Relaterade artiklar


 • hur du gör din hicka försvinner
 • hur mycket hår har en person som växer i en månad?
 • hur man lever längre och bättre
 • hur man kan få gratis glasögon för ditt barn
 • klimakteriet viktkontroll
 • hur man känner igen symptom på en stroke och stoppa skadan
 • tips om kost för barn
 • ömma leder och näring
 • sammanfattning hem rättsmedel för feber blåsor
 • biverkningar av rephresh
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com