viktminskning komplettera idéer

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-05-10
Enligt Centers for Disease Control and Prevention (CDC), cirka 66 procent av vuxna, över 20 års ålder, är överviktiga eller feta i USA. Många människor arbetar mot viktminskning undra om effektiviteten av kosttillskott viktminskning. Även en handfull viktminskning kompletterar arbetet är det viktigt att införliva livsstilsförändringar, såsom en hälsosam kost och motion, i din övergripande plan. Här är en sammanfattning av vikt idéer förlust komplettera

FDA Godkänd Alli

Nyligen var Alli godkänts av Food and Drug Administration (FDA) för viktminskning. Detta läkemedel är en svagare version av receptbelagd medicin Orlistat, som används för viktminskning.

Enligt Mayo Clinic, Alli stöd till viktminskning genom att minska mängden fett som är absorberas i tarmen. Men det mest effektiva om de kombineras med livsstilsförändringar, till exempel en fettsnål kost och regelbunden motion. Alli tas i kapselform, upp till tre gånger varje dag.

fiskolja Tillägg

Enligt Mayo Clinic, källor till omega fettsyror har många hälsofördelar, bland annat: långsammare uppbyggnaden av plack i artärerna, minskat blodtryck och risken för hjärtsjukdom. Och enligt en österrikisk studie om fiskolja, kan det också hjälpa till med viktminskning i kombination med måttlig motion.

I undersökningen som utfördes av University of South Australia, upptäckte att om man tar fiskolja dagligen, ramper upp kroppens förmåga att bränna fett, genom att öka blodflödet under träning. I studien ingick 68 deltar, som antingen var överviktiga eller feta, och sträckte sig över en period av tre månader. Under studien fick deltagarna som krävs för att gå eller springa 45 minuter, tre gånger i veckan. En annan grupp deltagare fick fiskolja, utan någon fysisk aktivitet. I studien upptäcktes att deltagarna som tog kosttillskott fiskolja och utövas, förlorade cirka 4,5 pounds över tre månader. Den grupp som inte utnyttjade förlorade ingen vikt.

Viktminskning Kosttillskott som bör undvikas

Enligt Mayo Clinic, det finns många viktminskning kosttillskott på marknaden, men majoriteten är inte bevisat säker- -eller effektivt för viktnedgång, inklusive: pomerans, Chitosan, krom, konjugerad linolsyra, Land Mallow, Ephedra, guarkärnmjöl eller Hoodia.

Med detta i åtanke, överväga att göra livsstilsförändringar och efter kostråd som fastställts av Förenta staternas Department of Agriculture, och införliva fysisk aktivitet i din dagliga rutin, i kombination med säkra kosttillskott-som FDA godkänd Alli eller fiskolja. Prata alltid med din läkare leverantör innan du gör några ändringar.

Previous:nothing Next:tidig utveckling av embryot

Relaterade artiklar


 • risker för 3d eller 4d ultraljud
 • hur man gör själv komma ur sängen på morgonen
 • Hur lång tid tar det för Prevacid att arbeta hos spädbarn?
 • orsaker till att äta mindre och gå upp i vikt efter klimakteriet
 • vilken typ av vitaminer hjälper fertilitet?
 • hur man använder muskelavslappnande
 • som vattenflaskor är giftiga?
 • mängden soja ta under klimakteriet
 • hur man tar hand om dig själv när du är sjuk
 • effekter av kontinuerlig användning av progesteron kräm
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com