Dyna band övningar

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-06-13
Dyna Band är ett stort gummiband som hjälper bygga muskler i armar, ben och midsection. Dyna Band fungerar genom att skapa spänning med din egen kroppsvikt. Övningar kan göras hemma i ditt eget hem

Arms

Tre arm övningar med Dyna Band är triceps pressen ner, biceps och underarmen flexor. Har vart och ett av dessa övningar i set av 10 repetitioner och arbeta upp till tre set.

För triceps trycka ner, ta tag i båda ändarna av Dyna Band och placera i mitten av bandet på baksidan av din hals. Håll armbågar och underarmar på en 90-graders vinkel från kroppen. Sakta rotera armarna ner, hålla armbågarna tajt på sidorna.

För biceps, lägg din högra fot på ena änden av bandet och ta tag i andra änden med höger hand. Börja med armbågen intill kroppen och hålla armen i 90 graders vinkel. Höj bandet hela vägen upp och röra axeln. Upprepa på vänster sida.

underarmen flexor liknar bicepscurl. Sitt på en stol eller bänk och trampa på ena änden av bandet. Lägg din arm handflatan upp på toppen av ditt lår. Håll bandet, höja din handled och sedan sänka den. Till skillnad från i bicepscurl, flyttar du bara handleden och inte hela armen.

Midsection

Dyna Band kan öka din buk crunches. Har två uppsättningar av 10 reps för varje av dessa övningar.

Buken lockar med Dyna Band görs som en grundläggande ab curl. Men den här gången, placera Dyna band på längden under din kropp när du låg ner. Ta tag i ena änden med båda händerna bakom huvudet, att hålla armbågarna påpekade. Höj ditt huvud och krypa ihop. Bandet ska stretching med dig, skapar extra spänning för att öka aktiviteten för abs.

För omvänd ab lockar, låg på rygg och dra upp knäna. Placera bandet på knä vänd mot dig, att hålla ihop ändarna i dina händer. Långsamt upp dina knän så nära du kan mot bröstet. Håll armarna raka och tätt för att skapa full spänning som behövs för övningen. Sakta återvänder knäna till utgångsläget.

Legs

Den stående bencurl bidrar till att stärka vaderna. Gör 10 repetitioner på varje ben.

Face en vägg och slips ändarna av bandet tillsammans för att göra en loop. Lägg ena sidan av slingan runt din vänstra fot och den andra runt akilleshälen i din högra fot. Långsamt upp din högra fot upp för att få hälen så högt som möjligt. Prova en 90-graders vinkel eller högre.

Previous:nothing Next:behandlingar för urinvägsinfektioner hos barn

Relaterade artiklar


 • akutvård för äldre
 • vad drinkar rena levern?
 • Hur man väljer en Medicare Part D plan receptbelagda läkemedel
 • Varför är hår tillväxt annorlunda?
 • hur man kan bli av symptom halsbränna angina
 • spotting under den första trimestern av graviditeten
 • bostads behandlingshem för ungdomar
 • fiskolja för att gå ner i vikt
 • hjärnans kognitiva funktioner
 • hur man övning med små barn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com