Kostnaden för graviditet och leverans

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-06-17
Även graviditeten är en glad händelse som kulminerar i ett barns födelse, kan det också vara ett dyrt företag redan innan barnet kommer. Föräldrar kan planera för barnets materiella behov, men ofta inte inser hur mycket sjukvård i samband med graviditet och förlossning kommer att kosta. Läs vidare om några uppgifter om de genomsnittliga kostnaderna för arbetskraft och leverans i USA, samt några tips för att göra det ekonomiskt hanterbart för din familj

Du behöver:.
Basala termometer

Betydelse

Enligt 2007 års uppskattning, över 47 miljoner människor i USA är för närvarande oförsäkrade, med ytterligare 25 miljoner underinsured. Många hälso-planer inte ger moderskap täckning, vilket innebär ett stort antal människor kommer att täcka en betydande del av kostnaderna för förlossningsvården på sina egna öre.

Kostnad

A 2007 March of Dimes studie visar att genomsnittliga kostnaden för en rutin, vaginal förlossning för kvinnor försäkrade genom en stor grupp hälsopolitik är ca $ 7. 737, med försäkringar som betalar huvuddelen av det och familjen bidrar $ 463. En leverans av kejsarsnitt kostar i allmänhet runt $ 10. 958 med familjen bidrar $ 523. Studien fann också att det är dyrare att ha en baby i nordöstra än att föda barn i Syd.

Överväganden

Rutinmässig mödravård konsekvent har visat sig som en viktig ingrediens för att garantera en sund och snabb ankomst av en baby. Tidig förlossning, havandeskapsförgiftning, diabetes och andra farliga förhållanden kan hanteras effektivt när identifieras och behandlas skyndsamt. För oförsäkrade, kan få tillgång till denna vård vara dyrt och svårt att få, med omfattande pappersarbete och certifieringar som krävs för att erhålla någon typ av statligt stöd. Mödravård betraktas inte förebyggande vård under många försäkringar, vilket innebär att vissa familjer måste betala betydande samarbete betalar och självrisker.

Missuppfattningar

Även bland de försäkrade, mycket få familjer tycker att deras täckning helt betalar för kostnader för arbetskraft och leverans. Med all sannolikhet kommer du att ha några out-of-utlägg som du måste betala. Du bör också ha i åtanke att barnet blir en separat enhet när de föds, och att det blir ofta en avdragsgill samt förskolor och läkarens avgifter i samband med barnet som är skilda från modern.

Förebyggande /Lösning

Kolla med ditt försäkringsbolag för att se vilka avgifter som omfattas och vilka du kommer att ansvara för. Du bör också fråga din läkare om mödravård och fraktkostnader, avgifter för ultraljud och priser för andra nödvändiga undersökningar. Om du är oförsäkrade, bör du försöka räkna ut olika betalningsplaner med sjukhuset och läkaren som kommer att hantera din leverans. Rabatt planer är ofta tillgängliga för familjer som är villiga att betala kontant eller som har möjlighet att engagera sig i en betalningsplan.

Potentiella

samtidigt ha en bebis är ofta den enskilt dyraste medicinsk händelse flesta familjer kommer att få uppleva i 20-årsåldern eller 30-talet, kan det vara för planering och handläggas effektivt. Se till att du kontrollerar ditt försäkringsskydd innan du bli gravid så att du kan budgeten. Om du är oförsäkrade, studerar tillgången av statligt stöd, samt undersöka vilka alternativ avbetalningsplan med din vårdgivare och sjukhus. Hoppa inte över rutin mödravård eftersom det är nödvändigt i en sund resultat.

Previous:nothing Next:kvinnors hälsa frågor efter födseln

Relaterade artiklar


 • Peyronies bota
 • sätt att förhindra graviditet stretch märken
 • hur man kan förstå hälsoriskerna med badskor
 • Kan man bli gravid efter att ha tagit plan B?
 • hur man kan bli av STREP hals
 • hem rättsmedel för förkylningar under graviditeten
 • sammanfattning viktminskning för barn
 • hem rättsmedel för hand vårtan bort
 • Vilka är efter effekterna av rökning?
 • behandlingar för urinvägsinfektioner hos barn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com