Tylenol 3 biverkningar: förstoppning

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-06-21
Tylenol Nr 3 är en medicin tillgänglig genom recept som innehåller både paracetamol och kodein narkotiska. Tylenol 3 är ett smärtstillande medel för fortsatt måttlig till svår smärta. Medan Tylenol 3 har en beprövad agent i framgångsrik förvaltning av smärta, så har det flera obehagliga biverkningar, såsom huvudvärk, illamående, kräkningar och förstoppning

Du behöver:. .
Basal termometer

Om

Eftersom det innehåller både ett smärtstillande medel och en bedövande, ger Tylenol 3 mer effektiv smärtlindring än en enda läkemedel som används ensam. Tylenol 3 med kodein förskrivs vanligtvis för smärtlindring efter operation, eller för kronisk smärta såsom rygg eller nackskador, och är oftast i tablettform

biverkningar:. Förstoppning

Många narkotika orsaka obehagliga biverkningar effekt av förstoppning och Tylenol 3 är inget undantag. Förstoppning orsakas främst av den långsamma matsmältningen passerar genom tjocktarmen, och narkotika motarbeta matsmältningen genom att orsaka maten passerar långsammare genom tarmen. De två bästa sätten att motverka den obehagliga bieffekt av förstoppning på grund av Tylenol 3 är att lägga till mer fibrer i din diet och, vid behov, ta laxermedel. Over-the-counter fiber kosttillskott som Metamucil dagligen tillsammans kommer att bidra till bulk-och lossa avföringen, vilket gör det lättare att passera.

Andra biverkningar

Ringer din läkare om du upplever andningssvårigheter som följd av att ta denna medicin (barn och äldre är särskilt mottagliga för andningssvårigheter). Var noga med att tala om för din läkare om du upplever yrsel, yrsel, svimning, illamående eller kräkningar. Komplikationer kan uppstå om Tylenol 3 fattas av någon med en historia av alkoholmissbruk, en huvudskada, kramper eller tidigare krampanfall, psykisk sjukdom eller depression, astma eller emfysem, njur-eller sköldkörtelproblem, gallsten eller hjärtsjukdom.

Dosering

Tylenol 3 är normalt föreskrivs i tablettform till förtäring och ges var fyra till sex timmar som behövs för smärtlindring. Tylenol 3 finns även i flytande form för intravenös injektion eller i flytande form till förtäring vara. Tylenol 3 kan tas med mat eller mjölk, men får aldrig tas med alkohol. Om du glömmer att ta ditt läkemedel, ta den missade dosen så snart du kommer ihåg (men inte dubbla upp på en dos). Det är viktigt att du tar detta läkemedel exakt enligt ordination.

Försiktighetsåtgärder

Om det tar för lång tid, kan din kropp att bygga en tolerans mot denna drog, vilket kommer att kräva en starkare, mer frekvent dosering av denna medicin. Eftersom ett foster kan utveckla beroende till denna drog, är det inte rekommenderat att det ges till gravida eller ammande kvinnor. Tylenol 3 kan orsaka andningssvårigheter hos barn under 2 år, och ska inte förskrivas till barn. Ta inte detta läkemedel medan konsumera alkoholhaltiga drycker.

Previous:nothing Next:information om färg kontakter

Relaterade artiklar


 • den bästa icke-kemiska sätt att bli av med huvudlöss
 • hur man får sjukförsäkring nu
 • en diet för att göra brösten växa större
 • massage för att påskynda en sund utveckling av spädbarn
 • kroppshållning övningar för lordos
 • hur man får en god natts sömn med en snarkning make
 • vad är en frisk blodtryck sortiment?
 • hur man köper revolution för hundar utan recept
 • hur sval i värmen och solen
 • tips och strategier för att sluta röka
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com