Vad betyder akut vård?

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-06-10
Akut vård och omsorg ger både öppen och sluten vård för patienter som har kroniska eller potentiellt allvarliga medicinska tillstånd eller vars problem inte kan betjänas av medicinsk personal på en läkarmottagning. Vissa populationer behöver vård som inte kan tillhandahållas av de flesta medicinska anläggningar, det är där akutvård fylla en lucka. Akut vård är utformade för att återställa patienter till en högre nivå av fungerande

Vad är akut vård

En akut vård på sjukhus. ? är en traditionell sjukhusmiljö som ger både öppen och sluten för patienter. Akut vård institutioner är för patienter som behöver vård och tjänster som inte kan erbjudas i hemmet eller via en vanlig läkarmottagning. Dessa medicinska tjänster omfattar förlossning och operation.
För patienter som betjänas av öppenvården komponenten, de tjänster de får innehålla efter operationen uppföljning, rutinsjukvård och räddningstjänst.

Faktorer för Hänvisningar till akut vård

Patienter som är i behov av akut vård inkluderar de äldre som lider av en redan existerande tillstånd som komplicerar deras behandling och återvinning, och patienter som är beroende av medicinsk teknologi för att överleva. Vissa patienter som remitteras för akut vård har medicinska tillstånd som är komplicerade nog, de kan inte godtas till en skicklig omvårdnad anläggning eller ett rehabiliteringscenter.

Specialties som uppfyller kraven för akut vård

En del sjukhus erbjuder specialiserade tjänster för sina patienter som behöver akut vård. Dessa specialiteter är den medicinskt komplicerade programmet där patienter som uppfyller kraven för dessa tjänster behöver vård under mer än ett medicinskt tillstånd. Dessa tjänster kan inkludera livsuppehållande tjänster, andnings-och hjärtövervakning, näringsmässiga stöd och service telemetri. Andra patienter kan behöva ventilation hjälp tills de kan framgångsrikt avvänjas bort av fläkten. Med denna typ av program kan patienter skrivas ut hemma, kunna andas självständigt. Andra patienter har medicinska frågor ur komplicerade sår som trycksår, återhämtning från omfattande kirurgiska ingrepp eller komplikationer från mycket allvarliga sår. Den vård de får anses akut vård också. Patienter som inte tolererar mer än tre timmar av yrkesrelaterad, tal och sjukgymnastik ingår i akut vård kategorin också.

medicinska problem som kräver akut vård

patienter med medicinska frågor som näringsbrist, lunginflammation, KOL, akut hjärtinfarkt, instabil angina, hjärtsvikt eller hjärtarytmi kan få akut vård slutenvård tjänster. Andra situationer som kan orsaka en patient att bli antagen till ett akut vårdcentralen kan innehålla urosepsis och blodförgiftning.

Akut Care Unit Funktioner

En akut sjukvård kan funktionen heltid läkare och sjukhuspersonal som finns tillgängliga varje dag av året och 24 timmar om dygnet, state-of-the-art sjukvård och utrustning, inklusive I. V. antibiotikabehandling, telemetri, sår förvaltning, parenteral nutrition, IV terapi, blodtransfusioner, peritonealdialys och smärtlindring, licensierade vårdpersonal speciellt utbildad i akut vård, socialarbetare, präst, en dietist, rehabilitering terapeut, rekreation terapeut, specialister läkare och apotekare, en hög sjuksköterska till patient-förhållande, obegränsad besökstider, inklusive besök från husdjur och barn.

Previous:nothing Next:hur man kan förebygga och behandla spädbarn hals utslag

Relaterade artiklar


 • hem rättsmedel för croupy hosta
 • Fakta om ben sporrar på fötterna
 • hur man kan förebygga och behandla munsår
 • Graviditet och högt blodtryck symtom tryck
 • hur du kontrollerar din blodsockernivå
 • hur andningen fungerar membranet
 • hur man undviker farliga läkemedelsinteraktioner med mat
 • hur man får klart huden för killar
 • hur man gör Ipecac
 • den bästa tiden att få en cellprov
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com