bedrail faror

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-06-17
Även sängens används ofta för att hålla äldre individer säker i sängen, rails många gånger säng orsaka skada. FDA rapporterar sängen järnvägsolyckor kan orsaka allvarlig skada och ibland dödsfall på grund av strypning eller kvävning. Tyvärr är dessa typer av olyckor inträffar inte bara på sjukhus och vårdhem, men de förekommer också i privata hem där sängen skenor används

. orsak till skador

Några äldre personer är oförmögna att sänka en säng järnväg utan hjälp. Som ett resultat kan de försöka ta sig ur sängen genom att klättra över sängen järnväg. En patient kan falla hårdare än om hon bara hade rullat över och fallit utanför kanten av sängen. Skador kan uppstå när en person faller i utrymmet mellan sidan järnvägen och madrassen och får en arm eller ett ben som fångats. En person kan falla under botten järnväg och fastnar mellan järnväg och madrass eller fastnar i stolpar i skenan. Ytterligare andra fastnar mellan slutet av madrassen och huvudet eller fotgavel.

Faror

Bed järnväg skador uppstår lättare om en madrass är för liten och inte passar sängen ordentligt. Av de 772 fall av entrapments sänggrind rapporterats till den amerikanska Food and Drug Administration mellan åren 1985 och 2008 ledde 460 av händelserna i döden. Mer än 50 procent av fallen inträffade på vårdhem. Mindre individer är oftast större risk eftersom de kan falla ner i mellanrummet lättare.

Typer av skador

En person kan få skärsår och blåmärken från vassa kanter på sängen järnväg eller sängram. Frakturer på en arm, ben, fot eller höft kan uppstå då en person kommer i kläm mellan stolpar i järnväg eller faller ner i mellanrummet mellan madrassen och sidan järnvägen. En individ som får sitt huvud eller hals instängd är riskerar att strangulated eller kvävas. Det har också förekommit rapporter om upprörda vårdhemmen slående sina huvuden mot sidoskenorna.

Förebyggande

sängens behöver inte vara en fara. De flesta olyckor inträffar på grund sidogrindar inte har installerats korrekt eller var dåligt utformade. Men trots FDA: s Safety Alert, till sängens som är dåligt utformade fortsätta att användas som många tillverkare har misslyckats med att återkalla farliga konstruktioner sänggrind. För att förhindra skada ska sängens möjliggöra mindre av en klyfta mellan järnväg och madrassen eller huvudgavel och fotgavel. Madrassen bör vara en lämplig storlek så att det passar sängram och inte lämnar ett tomrum.

utbildning av anställda i vårdhem anläggningar bör informeras om riskerna. En som publiceras av FDA rekommenderar att sjukhus och vårdhem hem regelbundet databehandling säng, att övervaka användningen och skick sängens och sängar och vidta korrigerande åtgärder när det behövs. Faciliteter bör utse särskilda anställda som kommer att ansvara för att göra rutinmässiga inspektioner av kravet på madrasser och sängar. Dessutom bör vårdpersonal bedöma enskilda invånare för att avgöra om sängens är nödvändiga.

Varning

Vissa äldre personer löper större risk att bli anhållna i sängens och lidande skador. Det ironiska är att de människor som kan behöva sängens av skydd är ofta de personer som lider skador. Ofta sjukhem boende med demens som tenderar att vara förvirrad eller förvirrad är bland de skadade.

Fördelar

Trots den potentiella faror som sängens närvarande många vårdhem använda dem som ett sätt att skydda sköra medborgare från faller ur sängen. En del invånare tycker att användningen av sängens ger dem möjlighet att komma i och ur sängen utan tillkallar service för att hjälpa dem att känna sig mer oberoende. Vårdpersonalen på många sjukhus och faciliteter omvårdnad hävdat att använda väl utformade sängens korrekt håller invånarna säkra när de inte kan övervakas.

Previous:nothing Next:stress vitaminer för kvinnor

Relaterade artiklar


 • ren kreatin biverkningar
 • vad är en myelinskidan?
 • hur man läka nervsmärta
 • hur man kan vara den lyckligaste personen levande
 • hur man hittar tid för dig själv del 1
 • tandvärk rättsmedel för gravida kvinnor
 • ska man ge ett barn vitaminer med fluor?
 • de bästa sätten att hitta rätt akne produkt
 • Hur lång tid tar det maxoderm att fungera?
 • graviditet träningstips
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com