det bästa sättet att ta bort en vårta från en arm

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-06-02
En vårta är en tillväxt på ytan av huden. Generellt vårtor som visas på din arm är ofarliga. Men de kan vara smärtsamma och ibland mycket svårt att ta bort. Det finns några sätt att kunna ta bort vårtorna, men ser en hudläkare är det snabbaste sättet att se resultat

över disk behandlingar

Det finns ett brett utbud av över disk vårtan bort produkter. Vissa val kommer i formulär som innehåller krämer, geléer eller läkemedel kuddar. Produkten släpps ut direkt på vårtan att desinficera och döda de komponenter som hjälper vårtan att överleva. Vanligtvis behöver den produkt som skall tillämpas flera gånger om dagen för ett par veckor. En annan populär över disk produkten är en mild version av flytande kväve, det ämne som skulle användas av en hudläkare. Ett vadderat applikatorspetsen sticker ut av en luft komprimeras metallbehållaren full av flytande kväve. Det vadderade applikatorn placeras direkt på din vårta och tryck därefter tillämpas. Vid tryck på flytande kväve scorches ytan på din vårta att frysa den helt. Denna process upprepas ungefär fem gånger innan det framgångsrikt tagit bort din vårta. Om det används enligt anvisningarna, dessa produkter är oftast effektivt för enstaka vårtan och ta en till tre veckor helt undanröjas.

Hem botemedel

Ett hem åtgärda med hjälp av silvertejp kan behandla vårtorna. Få studier har utförts på detta sätt, även om många individer har rapporterat användning av silvertejp sig vara mycket effektiv. Silvertejp är placerad direkt över vårtan och lämnade för ett par veckor. Innehållet i silvertejp s lim i kombination med fukt instängd i silvertejp skapa en miljö som inte är önskvärt för en vårta att leva. Efter ett par veckor silvertejp tas bort med vårtan peeling av tillsammans med bandet.

Hudläkare

För mer envisa vårtor, göra over-the-counter produkter som inte tenderar att arbeta långsiktigt. Vårtor kan kontinuerligt återkommer på samma plats. I dessa fall är det bäst att se en hudläkare. Generellt en professionell kommer att använda flytande kväve för att frysa och döda vårtan. Mindre smärta är associerad med denna procedur. Den yttre utseende vårtan börjar vissna och inom ett par veckor vårtan faller av, avslöjar en ny hudyta.

Previous:nothing Next:neilmed sinus skölj instruktioner

Relaterade artiklar


 • konsekvenserna av en ökad cellulär metabolism
 • vad som är bra för barns förstoppning?
 • när är det för sent i graviditeten att börja träna?
 • Hur man känner igen om du har en hjärtattack
 • hur man väljer och tvätta sängkläder för att undvika allergier och vägglöss
 • de bästa övningarna för att bli av baby fett
 • hur lätt graviditetsillamående
 • hur man slappna av under en MR-examen
 • hur man övning med små barn
 • vad är en frisk blodtryck sortiment?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com