gamla åtgärder för att sänka blodtrycket

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-06-13
Det brukade vara en tid när mamma eller mormor verkade ha ett botemedel för alla åkommor. Som teknik och forskning inom medicin förskott, det verkar finnas ett piller som hjälp vid behandling av nästan någon sjukdom eller tillstånd, även blodtrycket. Alla piller har biverkningar, vissa värre än andra. Det kan vara klokt att kolla och se vad gamla rättsmedel mamma eller mormor visste att arbetat för att sänka blodtrycket

First Things First

Det första läkarna brukar råda till att sänka blodtrycket är kostförändringar. Så hårt som det verkar att lägga ner den mat du älskar, plocka upp följande livsmedel kan bara överraska dig som en lösning att sänka blodtrycket. Bananer är en stor källa av kalium. Tre till fyra portioner grönsaker och frukter, såsom bananer, den rekommenderade dagliga servering. Men ett gammalt botemedel är att öka intaget med två portioner dagligen, och det kommer att sänka blodtrycket. Enkelt. Om bananer är inte din sak, kan du hitta kalium i spenat, squash, sötpotatis, apelsiner, russin, torkade aprikoser, morötter och de flesta lummiga gröna grönsaker. Ökning kalcium så mycket som möjligt också. Av torkade bönor och mager ost till sojabönor och yoghurt, dessa bara kan vara det rätta att stödet till att sänka kolesterolet.

Örter till Rescue

Det finns flera naturliga örter som används som läkemedel för att sänka blodtrycket. Det får inte lämna din andedräkt luktar underbart, men studier har visat att äta färsk vitlök dagligen är ett botemedel. Röd paprika och cayenne sägs hjälpa till att reglera blodtrycket. Hawthorne bär ätas regelbundet bara kan göra susen. Försök med att använda olja bladextraktet eller Reishi svampextrakt i din mat. Gråt inte, men lök olja sägs även att arbeta, genom att bara lägga ett par droppar till varje måltid. Kanske äta färsk vitlök är inte idealiskt, så försök vitlök droppar genom att lägga till dem till varje måltid. Salt är dåligt för blodtrycket, så ersätta det med saltfritt krydda blandningar såsom oregano eller timjan vid matlagning. Dricka grönt te regelbundet (utan tillsatt socker) är en gammal lösning, så ta ett stort glas och dricka upp.

Fördelarna med vitaminer

Vitaminer kan sänka blodtrycket. Vitamin C och E är väsentliga. Fyll upp med apelsiner, cantaloupemelon, jordgubbar, tomater, kål, broccoli, nötter och mandel. Magnesium är en annan, så ladda upp på ännu mer lummiga gröna grönsaker. Fisk innehåller Omega-3 vilket har visat sig bidra till att minska blodtrycket. Om du inte är en fisk fan, plocka upp ett tillägg av fiskolja, linfröolja och jättenattljusolja. Zink är ett annat vitamin. Det finns i många vanliga livsmedel som ägg, ost och även fisk. Om du är under läkarens vård, kontrollera med din läkare innan du gör några stora förändringar.

Previous:nothing Next:sjukdomar av kycklingkött

Relaterade artiklar


 • hur man kan förhindra uttorkning under simning träning
 • effektivitet recumbent cyklar
 • baby tillväxt genom percentilen
 • fysiska utveckling checklista för småbarnsfostran
 • biverkningar av estradiol gel
 • halsont och täppt näsa rättsmedel för spädbarn
 • hur man slappna av under en MR-examen
 • hur du gör din egen förbandslåda nu
 • tandvärk rättsmedel för gravida kvinnor
 • Hur du tar behandlingen blodtryck
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com