hur är omega-3 som används i kroppen?

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-06-11
Omega-3 fettsyror är essentiella fettsyror som krävs av kroppen för att utföra en mängd fysiologiska funktioner. Omega-3 fettsyror, är även avgörande för god hälsa, som inte tillverkas av kroppen och måste komma från en extern källa, såsom livsmedel och /eller kosttillskott

Du behöver:.
Basala termometer
.

Basics

Där finns tre typer av föreningar som ingår i omega-3-grupp fettsyror: alfa-linolensyra (ALA), eikosapentaensyra (EPA) och dokosahexaensyra (DHA).

När ALA ätit eller tas i tillägg form, går det genom en kemisk förvandling i kroppen. ALA har ändrats till EPA och DHA, de former av essentiella fettsyror lättast av kroppen.

Bakgrunden

Dr Greg Fors, författare till "Why We Hurt", berättar att betydelsen av EPA och DHA för att minska inflammation och dess resulterande smärta första märktes när forskare studerat den traditionella inuiterna. Trots denna grupp höga intaget av mättat fett, de hade en låg frekvens av hjärtsjukdomar och sjukdomar relaterade till inflammation som astma och inflammatoriska tarmsjukdomar.

Forskarna upptäckte att inuiterna koncernens höga intaget av omega-3-rik mat skyddade sina kroppar från de vanliga skadliga påverkar en kost rik på animaliskt fett.

Fördelar

närvaro av EPA och DHA bidrar till att säkerställa en sund fungerande cellmembran i hela kroppen. Vikten av denna åtgärd är att en frisk cell membran tillåter effektivt utbyte av ämnen både i och utanför cellerna.

Dessa essentiella fettsyror är också prekursorer för prostaglandiner --- cell budbärare som förmedlar inflammation.

Enligt uppgifter från University of Maryland Medical Center, omega-3 fettsyror förekommer i höga koncentrationer i hjärnan, sannolikt påverkar kognitiva funktioner såsom minne och prestanda. UMMC vidare anfört att gravida kvinnor som inte får tillräckligt med omega-3 fettsyror kan föda barn som utvecklar vision och nerv problem.

Brister

Symptom på alltför få omega-3 fettsyror i kroppen inkluderar torr hud, dålig blodcirkulation, trötthet, hjärtproblem, humörsvängningar och depression.

Använder

Traditionell medicin är omfattar betydelsen av omega-3-fettsyror som mer forskning bedrivs och de många potentiella fördelarna med dessa viktiga fettsyror förstås. För närvarande finns vetenskapliga bevis starkast för användning av omega-3 fettsyror i området av hjärtsjukdom, men även andra användningar är också möjligt.

EPA och DHA har visat effektivitet på att sänka det onda kolesterolet (LDL-kolesterol ) och ALA har visat effekt i att sänka totalkolesterol poäng och triglycerider.

Tre eller flera gram per dag fiskolja tillskott har satts i samband med framgångsrika sänkt blodtryck.

Omega-3 fettsyror är förknippade med en minskning av inflammatoriska reaktioner av kroppen.

Previous:nothing Next:barnets utveckling färdigheter

Relaterade artiklar


 • enklaste sätt att sluta röka
 • hur man förstår vad som orsakar gupp på ögonlocken
 • gemensamma postural problem
 • hem rättsmedel för croupy hosta
 • klimakteriet och hjärtklappning
 • alkohol behandling i tonåren
 • prostin biverkningar
 • barnets utveckling färdigheter
 • hur man förstår vad som orsakar ett kliande hårbotten
 • hur man sparar pengar på Body Wash
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com