hur att vara sig själv även när det är svårt att göra

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-06-30
Om du fundera på fantastiska människor, stunder, och objekt i historia, kan man inte lägga märke till att vara annorlunda och riktigt alltid kommer att stå ut. Men varför våra kamrater vill att vi ska smälta in? Varför samhället vill att vi ska följa en standard

Du behöver:?.
Vissa kör
Lite tid att tänka.


1.
Inse vem du är. Gör en lista över vad du älskar i livet, vad du är duktig på, vilka talanger du har, vad hobbies du har, och något som identifierar dig.
2.
Tänk om din barndom och kom ihåg de saker som gjorde dig lycklig. Vad gjorde du älskar? Vår barndom är den renaste tider av våra liv, och en tid då vi aldrig brydde sig om vad andra människor tyckte om oss.
3.
Sätt din skygglappar på och steg framåt. Tänk dig själv som en stor häst med skygglappar på som inte kommer att tillåta dig att titta till vänster eller höger och jämför eller påverka själv. Det spelar ingen roll vad någon säger eller tänker, så ge inte en möjlighet. Om du tycker att rosa hår är fantastiskt! -. Då är det
4
En maskros är en blomma! Tänk på maskros i en minut. En stor grön gräsmatta med slumpmässigt ogräs växer om, och då kan du märka det blixtar av gula skönhet. Den lilla gula ansikten ler stolt upp mot solen. En del människor säger "Åh, de är bara ogräs", men maskros är omedveten om sådana otacksamma kommentarer. Det maskros inte ens lyssna! Vill du vara den normala gröna gräset miljoner, eller vill du vara maskros? "Skönhet Trots motgångar" skulle vara maskros motto.
5.
Gör vad du gör, älskar det du älskar, och omfamna vem du är helt och hållet. Visa förtroende för dig själv, och det är vad världen kommer att se! Kan du tänka dig om Alexander Graham Bell hade en dålig dag och bestämde sig för att vara en brevbärare i stället? Hur annorlunda skulle vår värld vara? Han visste vem han var, vad han gjorde bäst, och han höll sig till det! Även om alla trodde han var galen-var det någon roll? Och, var är dessa människor nu?
6.
Världen kan inte vänta att se vem du är!


Previous:nothing Next:hur man kan förhindra uppkomsten av övre ryggont

Relaterade artiklar


 • livsmedel som bidrar till att minska förstoppning
 • tips om kost för barn
 • är humörsvängningar ett tecken på graviditet?
 • Vilken är den ideala ålder att bli gravid?
 • progesteron-nivåer hos män
 • vad naturligt vitaminer eller örter kan bidra till att öka chanserna till graviditet?
 • göra östrogen krämer orsakar viktökning?
 • p-piller & bröst tillväxt
 • hur man kan förebygga simmare öroninfektioner
 • jämföra de bästa katastrofala planer sjukförsäkring
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com